„Colours of Bubbles“ koncertuos svarbiame festivalyje Suomijoje

„Indie" rokeriai „Colours of Bubbles“ šiemet tapo didžiausių lietuviškų gyvos muzikos festivalių vėliavnešiais. Vasarą pasirodžiusi „Granatose“, „Galapaguose“ ir Karklėje naktį iš šio penktadienio į šeštadienį grupė koncertuos stilingąjame „Loftas Fest“, o šeštadienį vakare – Vilniuje Katedros aikštėje Sostinės dienose, kur sceną dalinsis su danų grupe „WhoMadeWho“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2014, 2:34 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 11:43 AM

Šį pavasarį „Colours of Bubbles“ išleido ilgai brandintą debiutinį albumą „Inspired by a True Story“, kurį labiausiai išgarsino kūriniai „Phoenix“, „Cut It Out“, „Home“ ir „Hiding“, surengė albumą pristatantį turą ir sulaukė gerų vertinimų ne tik gimtojoje šalyje.

Muzikantus pakvietė koncertuoti vienas prestižiškiausių Šiaurės šalių ir Skandinavijos regione talentų festivalių „Lost in Music“, kuris spalio mėnesį vyksta Tamperėje. Šiauliečiai taps pirmaisiais lietuvių atlikėjais, pasirodžiusiais šiame renginyje. Pernai „Lost in Music“ dalyvavo latvių grupės „Prāta vētra“, „Instrumenti“ ir estai „Elephants from Neptune“.

„Colours of Bubbles“ 2013 metų pavasarį jau buvo surengę savo turą Suomijoje, kai pasirodė jubiliejiniame 25-ąjame festivalyje „Jyrock“ Juveskiulėje, koncertavo Tamperės ir Helsinkio klubuose. Pernai rudenį „Colours of Bubbles“ taip pat tapo pirmaisiais lietuviais, atvėrusiais Hamburge rengiamo festivalio „Reeperbahn“ duris.

Ankstesniais metais grupė yra dalyvavusi Estijoje rengiamame talentų festivalyje „Tallinn Music Week“, Latvijoje vykstančiame didžiausiame Baltijos šalyse muzikos festivalyje „Positivus“, o šiuos metus muzikantai pradėjo pasirodydami Vilniuje kartu su škotų indie roko grupe „Glasvegas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.