Lietuvoje laukiamas britas Sohn koncertuos „iTunes“ festivalyje

Nors į menų fabriką „Loftas“ britų atlikėjas Sohn su grupe atvyks tik rudens pabaigoje, melomanai jau rugsėjo 9-ąją turi galimybę dalyvauti jo koncerte. Tiesa, nuotoliniu būdu – Sohn pasirodys visame pasaulyje transliuojamame „iTunes“ muzikos festivalyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-08 13:09, atnaujinta 2018-02-09 17:22

Nuo 2007-ųjų Londone rengiamas ir analogų neturintis festivalis pakeitė keletą Didžiosios Britanijos sostinės lokacijų, o pastaraisiais metais vyksta Kemdeno rajone esančiame buvusiame geležinkelio depe „The Roundhouse“. Muzika čia skamba ištisą mėnesį – kas vakarą koncertuoja po du populiarius įvairių žanrų atlikėjus ar grupes. Bilietus į šį festivalį galima laimėti įvairiais būdais, bet didžioji auditorijos dalis koncertuose „dalyvauja“ interneto transliacijų pagalba.

Devintasis „iTunes“ muzikos festivalis jau prasidėjo – nuo rugsėjo 1-osios su gerbėjais visoje planetoje iš Londono jau sveikinosi Deadmau5, Pharrellas Williamsas, „Kasabian“, Beckas ir kiti. Rugsėjo 9-osios vakarą savo debiutinį albumą „Tremors“ čia pristatys Sohn, taip pat koncertuos jo tėvynainis Samas Smithas.

Londono širdyje vyksiančiame renginyje taip pat suplanuoti Jessie Ware, Paolo Nutini, „Placebo“, „Rudimental“, „Blondie“, „Elbow“ ir net Placido Domingo bei daugelio kitų aktualių vardų koncertai. Festivalis baigsis rugsėjo 30-ąją, jo įrašai dar kurį laiką bus prieinami „iTunes“ vartotojams.

Kalbant apie Londoną galima pridėti ir dar vieną neseną naujieną – vasarą Sohn prisijungė prie „BBC Radio 1“ rezidentų komandos ir kas mėnesį pristato valandos trukmės savo laidą šios milijonus klausytojų turinčios radijo stoties eteryje. Laidoje britų talentas Sohn dalinasi savo mėgstama muzika – SBTRKT, „Dream Koala“, FKA Twigs, Jamie XX, „Röyksopp“, „Darkside“ garsais.

Vieno įdomiausių šių metų albumų „Tremors“ turo koncertas Vilniuje įvyks lapkričio 26-ąją „Lofte“.

Kviečiame įvertinti naujausią Sohn kūrinį „The Chase“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.