Grupė „Man-go“ skelbia oficialų startą

Dar pavasarį pirmą kartą „Chorų karuose“ pasirodęs naujas projektas „Man-go", kurį sudaro legendinės grupės „Mango“ atlikėja Rima Petrauskytė-Malašičevė ir grupės „Mochito“ narės Justina Jančiauskaitė ir Gabija Sruogiūtė, sukėlė nemažą apkalbų laviną. Dabar grupė „Man-go", skelbia oficialų startą ir žada savo gerbėjams gausybę staigmenų.

Grupė „Man-go" jau visai netrukus gerbėjams ketina pristatyti naujausią dainos „Tavęs prašau“ versiją.<br>"FotoPro" nuotr.
Grupė „Man-go" jau visai netrukus gerbėjams ketina pristatyti naujausią dainos „Tavęs prašau“ versiją.<br>"FotoPro" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2014, 4:15 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 9:33 AM

Beje, merginos skuba raminti tiek „Mango“, tiek „Mochito“ gerbėjus. „Mochito“ toliau tęsia savo veiklą, o grupė „Man-go" – tik dar vienas iššūkis Justinai ir Gabijai.

Grupės „Man-go" lyderė Rima tikina, kad jos sugrįžimas į muzikinį pasaulį nėra bandymas kažką įrodyti: „Sugrįžtu ne dėl to, kad kažkam kažką įrodyčiau. Žinau, kad mes turime savo gerbėjų ratą, kuriems patiko, patinka ir patiks ta muzika, kurią atliekame. Nežadu kažkokių revoliucijų, tačiau galiu patikinti, jog man yra didžiulis malonumas ir vėl daryti tai, ko iš tiesų pasiilgau.“

Grupė „Man-go" jau visai netrukus gerbėjams ketina pristatyti naujausią dainos „Tavęs prašau“ versiją. „Man-go" taip pat ketina palepinti ne tik gerbėjų ausis, bet ir akis – dienos šviesą netrukus turėtų išvysti naujausia grupės MAN-GO fotosesija.

Šiuo metu merginos taip pat intensyviai dirba repeticijų salėje, kur šlifuojama „Man-go" koncertinė programa. Koncertuose grupė atliks didžiausius “Mango” hitus, kai kurie iš jų įgaus naują skambesį. Netrukus „Man-go" paskelbs ir pirmųjų koncertų datas. Rima, Justina ir Gabija žada, jog „Man-go" gerbėjai ateityje sulauks ne tik naujų „Mango” dainų versijų, bet ir visiškai naujų kūrinių.

Grupės „Man-go" anonsas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.