Merginų grupėje „Kitokios“ - pokyčiai

Grupėje „Kitokios“ - permainų metas. Motinystės atostogom išėjus grupės narei Oksanai Škleriūtei į merginų gretas įsiliejo nauja narė – Gintarė Mackelaitė. Mergina scenoje nėra naujokė - surengusi ne vieną koncertą ir savo dainas pristačiusi radijo klausytojams.

„Kitokios“ nusprendė papildyti pajėgas.<br>"Love2foto" nuotr.
„Kitokios“ nusprendė papildyti pajėgas.<br>"Love2foto" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-19 17:42, atnaujinta 2018-01-30 09:12

„Kitokios“ pasitikdamos rudenį ir naują komandos narę po įrašų susibėgo į jaukią www.love2foto.lt fotostudiją susišyldyti arbatos puodeliu ir įsiamžino rudeninėje, be galo natūralioje fotosesijoje.

„Su Renata ilgai svarstėme ar būti dviese, kol Oksana grįš po motinystės atostogų, ar priimti į komandą naują mergaitę. Vis dėlto vieningai nusprendėme papildyti pajėgas. Turbūt mums lemta būti ketvertu. Niekas nevyksta veltui, su Gintarės atėjimu jaučiu ir naują energiją“, – kalbėjo grupės senbuvė Alvyda Chmelevskytė.

„Gintarę išgirdau viename karaokės vakare, tuomet su kolega nedvejodami pasiūlėme merginai dainuoti tuo metu organizuojamame projekte - “Pinfarina”. Ji puikus žmogus. Mane sužavėjo ir patraukė jos paprastumas, jaunatviškas polėkis, energija. Dirbome beveik metus, o susiklosčius tokioms aplinkybėms nesudvejojau, kad būtent Gintarė bus puiki dar viena mūsų komandos narė“, – kalbėjo grupės įkūrėja Renata Klimaitytė.

„Visą gyvenimą norėjau dainuoti merginų kolektyve, todėl gavusi pasiūlymą prisijungti prie grupės „Kitokios“ labai apsidžiaugiau - kaip ir dėl to, jog artimiau susipažinusi su mergaitėmis atradau ne tik puikias koleges, bet ir drauges“, – kalbėjo grupės naujakurė G.Mackelaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.