Grįžtanti merginų grupė „MIS“: „Mūsų fotosesija - nauja pradžia“

Grupė „MIS" beveik po metų tylos pristato naują fotosesiją, kuri skirta pristatyti netrukus pasirodysiančią naują grupės dainą „Nebepareik“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2014, 12:04 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 3:43 AM

Nuo merginų veiklos pradžios praėjo penkeri metai. Trys šiaulietės 19–metės, tik baigusios mokyklą, sugalvojo įkurti grupę, nežinodamos pramogų pasaulio subtilybių, neturėdamos nei vadybininko, nei grupės prodiuserio.

Tačiau laikui bėgant koncertų buvo vis daugiau, merginos sulaukdavo palaikymo iš kitų, ir paskatinimo jog turi augti. Kaip teigia pačios „misės“, iki šiol tai buvo daugiau pramoga ir žaidimas.

Popgrupės „MIS“ nares džiugina tai, kad vis dar dažnai sulaukia gerbėjų klausimų, kada bus koks koncertas ar nauja daina. Tai jas skatina būti scenoje. „Juk yra kas mus myli ir domisi mumis, vadinasi reikia eiti toliau, nustoti tik pramogauti ir pradėti rimtai žiūrėti į mūsų veiklą“ – teigia grupės narė Sandra.

Naujoje fotosesijoje merginas įamžino fotografė Rita Gudė, įvaizdžiu rūpinosi visažistė Ana Kurickaja, plaukų stilistė Gintarė Pietutytė.

„Nauja fotosesija ir nauja daina – tikimės bus mūsų nauja pradžia”, - sako atlikėjos.

Iki šiol paskutinis paskutinis merginų projektas - daina kartu su žinomu atlikėju Ruslanu Kirilkinu „Noriu jausti tai“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.