Lapkritį Vilniuje gros sparčiai populiarėjantys švedai „NONONO“

Lapkričio 7 dieną Vilniaus menų fabrike „Loftas“ pirmą kartą Lietuvos publikai koncertuos skandinavų „electro pop" ir „urban indie" muzikos trijulė „NONONO“. Šiuo pasirodymu koncertinė agentūra „Medusa Concert“ pradeda naują renginių ciklą „Future Stars“, kuriame pasirodys naujos ir perspektyvios muzikos grupės, debiutavusios su didžiulės sėkmės sulaukusiais singlais ir šiuo metu tvirtais žingsniais kopiančios į pasaulinio populiarumo viršūnę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2014, 11:46 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 9:23 PM

Agentūra „Medusa Concert“ ir anksčiau Lietuvai pristatydavo mažai žinomus, tačiau sparčiai augančius atlikėjus ir grupes. Po didelio susidomėjimo sulaukusių Imany, „Hurts“, Mikos pasirodymų bei dar būsimo Edo Sheeranp koncerto buvo nuspręsta sukurti atskirą renginių ciklą, kuris padėtų mūsų publikai geriau susipažinti su ateities geriausiais.

2012 m. pavasarį Stokholme susikūrusią grupę sudaro vokalistė Stina Wäppling bei muzikos prodiuserių duetas Tobias „Astma“ Jimsonas ir Michaelas Rocwellas. Menininkus supažindino vienas bendras draugas, kai Stina grįžo iš Didžiosios Britanijos, kur trejus metus krimto psichologijos mokslus.

Grupės debiutinis singlas „Pumpin Blood“ pataikė tiesiai į dešimtuką – hitas įsitvirtino Europos ir JAV grojaraščiuose, jis buvo parduotas daugiau kaip milijono kopijų tiražu, o dainos vaizdo klipas internete buvo peržiūrėtas beveik 7 mln. kartų:

Šių metų pavasarį „Warner Music“ išleido debiutinį grupės studijinį albumą „We Are Only What We Feel“, kuriame skamba ne tik superhitas „Pumpin Blood“, bet ir kitos populiarumo sulaukusios „NONONO“ kompozicijos – „Like the Wind“, „Hungry Eyes“ ir kiti. Grupė išsiskiria neįprastais muzikiniais sprendimais ir švelniu savitu skambesiu, kurį puošia šies tiek laužytas moteriškas vokalas.

Grupės hitas „Pumpin Blood“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.