Jameso Blunto koncertą Vilniuje apšildys Vaidas Baumila

Spalio 6 d. Vilniaus „Siemens“ arenos scenoje susitiks du moterų numylėtiniai: britų atlikėjas Jamesas Bluntas ir jį apšildysiantis Lietuvos dainininkas Vaidas Baumila. Devynerių metų sukaktį scenoje minintis Vaidas susirinkusią publiką malonins naujausiais, niekur negirdėtais bei populiariausiais kūriniais: „Neverta“, „Mergaitė“, „Myliu“, „Tiktai Tu“ ir daugybe kitų.

"Esu didelis jo gerbėjas", - sakė J.Blunto koncerte dainuosiantis V.Baumila.<br>T.Bauro nuotr.
"Esu didelis jo gerbėjas", - sakė J.Blunto koncerte dainuosiantis V.Baumila.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2014, 11:00 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 1:19 AM

„Man didelė garbė apšildyti tokią megažvaigždę kaip J.Bluntas. Esu didelis jo gerbėjas, lankęsis ne viename J.Blunto koncerte Londone. Ruošiu ypatingą programą, kad koncertas įgautų tinkamą nuotaiką nuo pat pradžios“, – sakė J.Blunto koncertą apšildysiantis V.Baumila.

J.Blunto komanda apšildančią grupę savo koncertui Vilniuje rinkosi iš daugybės kandidatų. „Prieš koncertą surengėme apklausą, kas iš šalies atlikėjų labiausiai tiktų apšildyti žvaigždę iš Didžiosios Britanijos. Turėjome du aiškius lyderius – Vaidas buvo vienas iš jų. Manau, tai labai geras sprendimas“, – kalbėjo „Seven Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Koncerte Vaidas Baumila pasirodys su gyvai grojančia grupe: Vytu Bikumi, Laimonu Matu, Vyčiu Vainilaičiu ir Juozu Martinkėnu.

Populiariausius J.Blunto hitus bei naujausią albumą „Moon Landing“ „Siemens“ arenoje gerbėjai galės išgirsti jau spalio 6 dieną. Koncerto pradžia 20 valandą.

Kviečiame pasiklausyti vieno naujausių V.Baumilos gyvo garso įrašų – „Live session“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.