„Ozo“ gimtadienio dovanos – koncertai ir „Fiat 500L Trekking“

Šį, spalio mėnesį, vienas didžiausių Vilniuje prekybos ir pramogų centras „Ozas“ mini penkerių metų gimtadienį. Šventės proga sostinės gyventojai ir svečiai visą mėnesį kviečiami į gimtadienio renginius, tarp kurių – pasaulio scenas užkariavusio ir į Lietuvą retai grįžtančio akordeonisto Martyno Levickio koncertas, televizijos muzikos šou „Lietuvos balsas“ dalyvių pasirodymai bei žaidimas, kurio pagrindinis prizas – automobilis „Fiat 500L Trekking“ su galinio vaizdo kamera bei „Beats by dr. Dre“ garso aparatūra.

Akordeonistas Martynas Levickis koncertuos prekybos ir pramogų centre „Ozas“.<br>G.Žilinsko nuotr.
Akordeonistas Martynas Levickis koncertuos prekybos ir pramogų centre „Ozas“.<br>G.Žilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 12:52 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 9:18 PM

„Kai prieš penkerius metus atvėrėme duris sostinės gyventojams ir svečiams, sulaukėme ne tik teigiamų įvertinimų ir palaikymo, bet ir nemažai kritikos bei begalės iššūkių. Šiandien su džiaugsmu sakau, jog juos įveikėme. Mūsų prekybos centre kuriasi stiprūs vietos ir tarptautiniai prekės ženklai, dalies kurių prekybos vietos veikia tik „Oze“. Tokių naujienų pirkėjams esame paruošę ir artimiausiu metu. Tarp jų – nauja prekybos erdvė įrengiantiems bei atnaujinantiems namus“, – sako prekybos ir pramogų centro „Ozas“ direktorė Inga Navickaitė.

„Lygiai taip pat drąsiai galiu teigti, jog visus šiuos penkerius metus esame žingsniu priekyje, kai kalbama apie pramogas, renginius prekybos centruose. Sostinės gyventojai jau žino, kad per didžiąsias metų šventes „Oze“ suras išskirtinių, šventinę nuotaiką ir jaukumą kuriančių dekoracijų bei atrakcijų. Pramogų mūsų centre netrūksta ir paprastomis dienomis. Paskaičiavome, jog vien pernai iš 365 dienų 321 dieną „Oze“ vyko vienoks ar kitoks renginys“, – sako I.Navickaitė.

Jau šį savaitgalį prekybos ir pramogų centre bus sumontuotas specialiai gimtadieniui iš Lenkijos į Lietuvą atvežtas interaktyvus žaidimo terminalas, kurį pirmieji Lietuvoje galės išbandyti „Ozo“ lankytojai. Juo vykdomo žaidimo nugalėtojui atiteks automobilis „Fiat 500L Trekking“, antros vietos laimėtojui – šaldytuvas, trečios – skalbimo mašina.

Spalio sekmadieniais prekybos ir pramogų centras lankytojus kvies į didžiuosius gimtadienio renginius: spalio 12 d. – į „Tele Bim Bam“, spalio 19 d. – į akordeonisto M. Levickio, o spalio 26 d. – į „Lietuvos balso“ dalyvių koncertus. Tomis pačiomis dienomis „Oze“ vyks ir grožio popietės, kurių metu savo žiniomis su lankytojais dalinsis makiažo specialistai. Visa „Ozo“ gimtadienio renginių programa skelbiama internete adresu www.ozas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.