Grupės „Mis“ merginos parodė erotiško klipo filmavimo užkulisius

Visai neseniai grupės „Mis“ merginos pristatė intriguojančią, bei vasarišką fotosesiją.Ji buvo skirta greitai pasirodysiančiai naujai merginų dainai pavadinimu „Nebepareik“. Šiandien merginos pristato dainos „Nebepareik“ video klipo filmavimo užkulisius ir anonsą.

Merginos norėjo parodyti, kad moka ir gali būti ne tik seksualios ir gražios, bet kartu ironiškos ir juokingos.
Merginos norėjo parodyti, kad moka ir gali būti ne tik seksualios ir gražios, bet kartu ironiškos ir juokingos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 11:15 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 9:50 PM

Merginos norėjo parodyti, kad moka ir gali būti ne tik seksualios ir gražios, bet kartu ironiškos ir juokingos.

„Nebijome iš savęs pasišaipyti, nebijome daryti nesąmonių“, – tikino atlikėjos.

Šiuo metu merginų grupė „Mis“ dar tik ieško savo stiliaus.

Grupės narė Sandra nepabijojo kandžių komentatorių replikų ir apsinuogino prieš kameras.

Sandros apsinuoginimas buvo Agnės idėja. Agnė buvo užtikrinta, kad Sandra išdrįs nusifilmuoti apsinuoginus, todėl drąsiai statė ją prieš kameras.

„Nieko blogo nematau apnuoginti pilvą, nugarą, rankas ir sukelti intrigėlę. Nieko nepadoraus apnuoginta nėra. Viskas pateikta žaismingai ir subtiliai, o ne atvirai“, – teigė Agnė. Grupės narė Aistė filmavosi su daugiau nei 38 laipsnių temperatūra.

„Filmuotis buvo sunku, nes ne tik karščiavau, bet ir sloga varė iš proto. Nukelti filmavimo negalėjome, nes viskas buvo suplanuota ir suderinta. Filmavome nuo ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro, po filmavimo minutei atsikvėpėme ir dar lėkėme į koncertą. Bet po šio maratono likau pas mamą svečiuose, kuri manimi pasirūpino ir savo vaiką „padarė sveiku“, – dabar su šypsena prisimena klipo filmavimą Aistė.

Vaizdo klipe merginomis rūpinosi profesionali visažistė Gintarė Čenkutė, akimirkas fiksavo fotografas Laimonas Ropė, filmavo operatorius Vidmantas Žiauberis, kuriems merginos labai dėkoja.

„Klipo filmavimui neišleidome nei cento. Šiame klipe idėjas sugalvojome mes pačios, nuo pat mūsų susikūrimo pradžios niekas mumis nesirūpino ir nieko nepadėjo ant lėkštutės. Viską turime daryti pačios ir mokytis iš savo klaidų. Negalime niekam papriekaištauti, kai kas nors blogai ir nieko pagirti, kai kas nors gerai, už viską jau nuo pat pradžių buvome atsakingos mes pačios. O šią akimirką labai džiaugiamės, kad netrukus pasirodys mūsų pirmasis grupės klipas“, – pasakojo „Mis“ merginos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.