Nauja „Andrew Flame“ daina - apie meilę Lietuvai

Grupės „Andrew Flame“ lyderis Andrius Grybauskas įsitikinęs, jog savo poziciją ir emocijas atlikėjams lengviausiai išreikšti tuo būdu, kurį jį geriausiai išmano: dainomis bei muzika.

„Tai, kas vyksta šalyje ir kaimyninėse valstybėse, neabejotinai daro įtaką kūrybai", - sako A.Grybauskas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
„Tai, kas vyksta šalyje ir kaimyninėse valstybėse, neabejotinai daro įtaką kūrybai", - sako A.Grybauskas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-06 13:25, atnaujinta 2018-01-28 10:57

„Tai, kas vyksta šalyje ir kaimyninėse valstybėse, neabejotinai daro įtaką kūrybai. Todėl natūralu, kad daina „Aš gimiau Lietuvoj“ dienos šviesą išvydo būtent dabar“, - sakė naujausią „Andrew Flame“ darbą publikos vertinimui pristatantis A.Grybauskas.

Dainininkas ir muzikos autorius pasakojo, jog mintys, susijusios su gimtine, pastaraisiais metais jį aplankydavo vis dažniau. A.Grybauskas tvirtino vis aiškiau suprantąs, kad tėvynė yra ne tik vieta, kur gimei ir patyrei daugybę pirmųjų kartų, bet ir savęs atradimų, galimybių, potyrių erdvė.

„Tai kažkas nepaaiškinamo. Kažkas tokio, ką gali jausti, bet įvardinti sunku. Na, mes pabandėme jausmus „išdainuoti“, - paaiškino A.Grybauskas.

Daina „Aš gimiau Lietuvoj“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.