Su žmona į Vilnių atvykęs J. Bluntas prapliupo keiksmais

Dešimtmetį jis buvo vadinamas svajonių jaunikiu, tačiau į Vilnių pirmadienio rytą britų dainininkas Jamesas Bluntas atvyko jau vedęs. Iš Minsko į Lietuvos sostinę atlikėjas atskrido ne tik su muzikantų grupe, bet ir su žmona Sofia, su kuria susituokė prieš mėnesį.

J.Bluntas ir S.Wellesley į jų laukiančius automobilius žengė atskirai.<br>T.Bauro nuotr.
J.Bluntas ir S.Wellesley į jų laukiančius automobilius žengė atskirai.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Oct 6, 2014, 10:34 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 11:46 AM

Šį vakarą „Siemens“ arenoje J.Bluntas vėl dainuos apie meilę. Trečiąkart į Lietuvą atvykęs artistas nuo 2004-ųjų garsėja būtent jausmingais hitais ir kiek netvarkingo vaikėzo įvaizdžiu. Dalykų, dėl kurių moterys kartais visiškai nesitvardo.

Tačiau atlikėjo širdis – jau užimta.

Buvęs kariškis J.Bluntas į šlovės stratosferą iškilo 2004-aisiais albumu „Back To Bedlam“, kuris tapo geriausiai perkamu to dešimtmečio disku Didžiojoje Britanijoje.

Virpančiu balsu dainuojančio romantiko biografijoje dabar jau keturi albumai ir keliolika didelių hitų: „1973“, „Goodbye My Lover“, „Bonfire Heart“ ir daug kitų.

Naujausias Jameso albumas „Moon Landing“, kuriam pristatyti ir skirtos dabartinės gastrolės, pasirodė pernai. Lapkritį bus išleista papildyta versija – su naujomis dainomis ir Ispanijoje įrašyto koncerto DVD.

Bet tai šį rudenį nėra svarbiausia 40-mečio J.Blunto naujiena – rugsėjo pradžioje jis susituokė su 29 metų britų aristokrate Sofia Wellesley, Velingtono kunigaikščio anūke.

Vestuvės įvyko Didžiojoje Britanijoje, o trankus vakarėlis – nuošaliame paplūdimyje Ibisos saloje, kurioje J.Bluntas turi prabangius namus su rūsyje įrengtu naktiniu klubu.

Šventė sukėlė vietos valdžios pasipiktinimą – paaiškėjo, kad pora neturėjo būtinų leidimų atitverti paplūdimio teritoriją privačiai šventei.

Tačiau dainininkas laimingas ir, atrodo, susitupėjęs. Anksčiau linksmomis žinutėmis socialiniuose tinkluose gerbėjus linksminęs britas po vestuvių to beveik nedaro.

J.Bluntas anksčiau garsėjo šėlionėmis – sklinda pasakojimai apie virtinę jo romanų su žaviomis moterimis, tarp jų – čekų kilmės manekene Petra Nemcova, kuri net buvo pristačiusi dainių savo tėvams.

Regis, dainininkas jau išsilakstė – į Lietuvą jis atvyko kone iškart po savo medaus mėnesio, dėl kurio gastrolėse padarė poros savaičių pertrauką.

Prieš kiek daugiau nei savaitę paparacai pagavo Jamesą ir jo žmoną netoli Malagos – jodinėdami ant žirgų jie filmavosi naujame dainininko vaizdo klipe, kurį jau greitai turėtų pamatyti televizijos žiūrovai.

Į Vilnių atvykęs J.Bluntas liko ištikimas paprasto vaikino įvaizdžiui – nepageidavo ypatingiems svečiams skirtos atvykimo salės, oro uoste ėjo kartu su kitais keleiviais.

Tiesa, ankstyvas skrydis ir nuovargis padarė savo. Pamatę fotografus, sutuoktiniai neapsidžiaugė – dainininkas nuleido akis ir ėjo šiek tiek toliau nuo žmonos. Draugiškumu garsėjantis artistas šįkart buvo visiškai kitoks – fotografus auklėjo šiurkščiais keiksmažodžiais. Vienas jo muzikantų net užsimojo lagaminu – neva pasiruošęs trenkti.

„Noriu būti paprastas, privatus žmogus, kurio gyvenimu niekas nesidomi“, – prieš porą savaičių socialiniuose tinkluose prisipažino atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.