L. Adomaitis ištesėjo pažadą tėvų globos netekusiems vaikams

Dvi savaites Lino Adomaičio muzikinis erdvėlaivis „Laiko mašina“ sėkmingai keliavo per didžiuosius Lietuvos miestus. Visi penki turo koncertai anšlaginiai, bilietai išpirkti dar iki koncertų, o gruodžio mėnesį skelbiami net 2 papildomi pasirodymai Vilniuje ir Kaune. Drauge su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru turo koncertuose naujausias ir gerai žinomas savo dainas atlikėjas dainavo su būriu kviestinių muzikantų ir scenos svečių.

Po koncerto Linas ilgai dalijo autografus ir fotografavosi.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Po koncerto Linas ilgai dalijo autografus ir fotografavosi.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2014, 12:07 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 6:14 AM

Finaliniame turo koncerte Marijampolėje Linas atidavė duoklę ir likimo nuskriaustiems vaikams bei dovanojo koncertą jiems.

„Tai mažiausia, ką galėjau padaryti, tačiau aš ištesėjau duotą pažadą, kad 50 bilietų dovanosiu tėvų globos netekusiems vaikams. Taip, buvo nusivylusių žmonių, kad negavo bilietų į finalinį koncertą Marijampolėje. Ką darysi, bus papildomi koncertai gruodį.

O dabar man didžiausias džiaugsmas buvo matyti vaikų žaižaruojančias akis. Institucijose augantiems vaikams ypač trūksta kultūrinio ir dvasinio ugdymo“, – po koncerto kalbėjo Linas.

„Vaiko tėviškės namų“ vaikai pirmą kartą savo gyvenimę matę scenoje simfoninį orkestrą, pritariamuosius vokalus, ritmo grupę ir, žinoma, patį Liną, po koncerto neslėpė susižavėjimo. Jie dar ilgai nepaleido Lino, kuris nuoširdžiai kiekvienam pasirašinėjo, fotografavosi bei pasišnekėjo su vaikais.

„Nieko panašaus nesame matę ir girdėję! Labai patiko koncertas, ir kosminiai laivai scenoje, ir daug šviesų. Linas yra jėga, geriausias dainininkas!“ – po koncerto džiaugėsi vaikai. Po kelių dienų „Vaiko tėviškės namų“ auklėtojos prasitarė, kad vaikai tik ir šneka apie buvusią muzikos šventę ir kad visi ruošia po asmenišką padėką Linui.

Savo vardo labdaros ir paramos fondą įsteigęs dainininkas jau trejus metus rūpinasi likimo nuskriaustais kūdikiais. Fondo misija – remti ir skatinti vaikučių kūrybingumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.