Mįslė: ką L. Adomaitis ir J. Jurkutė kartu veikė studijoje?

L.Adomaitis ir J.Jurkutė kelias savaites gerbėjus vedžiojo už nosies.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
L.Adomaitis ir J.Jurkutė kelias savaites gerbėjus vedžiojo už nosies.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 27, 2014, 11:31 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 1:44 PM

Dainininkas ir muzikos prodiuseris Linas Adomaitis savo socialiniame tinklapyje kelias savaites intrigavo muzikos gerbėjus, publikuodamas bendras nuotraukas su aktore ir laidų vedėja Jurgita Jurkute. Atlikėjas savo puslapyje dviprasmiškai rašė: „Taip, su nuostabiąja Jurgita Jurkute mes kai ką rezgame“.

Žymaus dainininko bičiuliai, kolegos ir muzikos gerbėjai galėjo tik spėlioti, kas vyksta ir kas sieja Liną su „Mis Lietuva 2007“ Jurgita. Tuo tarpu Linas uždangstęs viską paslaptingumu savo tinklapyje rašė toliau: „Intriga tęsiasi, aistros auga! Tiesa bus atskleista netrukus!!!“

Pikantiškos nuotraukos įrašų studijoje tik dar labiau pakurstė aistras. Draugai pradėjo spėlioti, gal tai nauja daina, gal garso takelis filmui, o gal tai kažkas daugiau? Bet Linas visas spėliones tik neigė, neatskleisdamas tiesos.

Pagaliau šiandien Linas praskleidžia nežinomybės šydą ir išduoda taip ilgai gerbėjus kankinusią paslaptį. „Man reikėjo Jurgitos balso! Aš būtent jį išgirdau ir supratau, kad vienintelis balsas Lietuvoje, tinkantis šiam kilniam tikslui – yra Jurgitos balsas. Esu labai patenkintas rezultatu ir kūrybiškai praleistu laiku įrašų studijoje,“ – pasakoja atlikėjas.

Animuotas ir personažais atgijęs Lino Adomaičio albumo pristatymo anonsas ne tik originaliai atrodo, bet ir puikiai skamba. J.Jurkutės balsas ypač dera prie šio kūrybinio sumanymo. Ne vieną animacinį filmą įgarsinusi aktorė džiaugiasi sudalyvavusi šiame projekte.

„Man labai smagu padovanoti savo balsą Lino albumo „Laiko mašina“ anonsui. Darbas įrašų studijoje buvo labai kūrybiškas, o vaizdo klipo animacija mane iš karto pakerėjo. Išėjo visai smagus darbas!“ – sakė Jurgita.

Daug klausimų sukėlusios intrigos rezultatas jūsų akims ir ausims:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.