Šokiruojantys Madonnos numylėtiniai „Kazaky“ koncertuos Vilniuje

Vilniečiai gruodžio 6-ąją sulauks kiek neįprasto reginio. Antradienio vakarą paskelbta, kad sostinėje pasirodymą tą dieną surengs „Kazaky“ - viena ekstravagantiškiausių Ukrainos grupių, jau pelniusi didelį pripažinimą užsienyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-28 22:43, atnaujinta 2018-01-24 08:38

Ketverius metus gyvuojanti grupė – raumeningi vyrai, kurie šoka pusnuogiai, dažniausiai – avėdami keliolikos centimetrų aukštakulnius, ir atlieka stilingus elektroninės popmuzikos kūrinius.

Grupė yra išleidusi tris albumus, tačiau labiau vertinama ne dėl muzikos, o dėl įspūdingų šokio sugebėjimų, choreografijos, erotiškų ir provokuojančių vaizdo klipų, atkreipusių JAV ir Vakarų Europos žiniasklaidos dėmesį.

„Kazaky“ žavisi dizaineris Thierry Mugler, pakvietęs grupę pasirodyti savo kolekcijos pristatyme, taip pat – dainininkė Madonna, kurios klipe „Girl Gone Wild“ 2012-aisiais ukrainiečiai parodė savo šokį. Dėl dviprasmiško įvaizdžio ir žaidimų lyčių stereotipais „Kazaky“ labai populiarūs tarp gėjų ir lesbiečių.

„Teko pasukti galvą, ar šis šou tinka mūsų erdvei, bet kur kitur Vilniuje toks pasirodymas įgaus tiek vakarietiško pogrindžio dvasios kaip „Lofte“, tad nusprendėme įsileisti šiuos svečius-saldainius“, - skelbia „Lofto“ šeimininkai.

„Kazaky“ klipas „Love“ ir Madonnos klipas „Girl Gone Wild“, kuriame įamžinti šie ukrainiečiai:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.