Su L. Somovu dirbanti Alice Way pristato dainą apie meilę

„Alice Way yra perspektyvi, jauna atlikėja, turinti daug potencialo", - apie dainininkę sako L.Somovas.<br>M.Remeikės nuotr.
„Alice Way yra perspektyvi, jauna atlikėja, turinti daug potencialo", - apie dainininkę sako L.Somovas.<br>M.Remeikės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 28, 2014, 10:18 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 11:02 AM

Vienas garsiausių šalies muzikos prodiuserių Leonas Somovas savo studijoje ką tik sudėjo jaunos atlikėjos Alice Way dainos „Home“ paskutinius štrichus. Prieš kurį laiką L.Somovas buvo užsiminęs, kad neitrukus gali pasirodyti ir jų bendros kūrybos albumas. Panašu, kad tai nebuvo tušti pažadai.

„Alice Way yra perspektyvi, jauna atlikėja, turinti daug potencialo. Su ja esame įrašę nemažai dainų, praktiškai galėtų būti albumas. Tuo klausimu ir dirbame“, – pastarąjį kartą intrigavo L.Somovas.

Šiandien Alice Way pristato būsimojo albumo kūrinį „Home“ (lietuviškai – „Namai“), gimusį L.Somovo studijoje.

„Ši daina pasakoja apie visiškai kitokius jausmus, nei ankstesni mano kūriniai, pavyzdžiui, „Insane“. Tai nebėra meilė, kuri jungia du žmones, dar visiškai nežinančius, ko jie nori ir bandančius kurti save nuo nulio vienas kito fone. Kūrinyje „Home“ dainuoju apie meilę žmonių, kurie jau daug geriau žino, kokie yra, ir pasirengę keistis nebent tik vienas dėl kito“, – šypsosi įspūdinga ugniaplaukė Alice Way.

Rašydama tekstą dainai „Home“ ji galvojo apie meilę, kuri brandina planus, augina svajones, o kartu yra tvirčiausias pamatas, ant kurio statomi bendri namai.

„Tačiau vis dėlto iškyla klausimas, kas nutinka, kai santykiai, į kuriuos sudedi visą save, dėl kurių viską apverti ir viską paaukoji, išyra ir palieka žmogų tuščią, paklydusį ir nepasirengusį pradėti visko iš naujo. „Home“ yra būtent tokia istorija.

Istorija apie meilę, kuri kažkokiame kitame gyvenime galėjo būti neapsakomai graži, tačiau išsidraikė su rudeniniais vėjais, išsinešdama ir kažką labai svarbaus iš tų, kurie ja dalijosi ir primindama, kad ne kiekvienas namas dar yra namai“, – pasakojo Alice Way.

„Home“ yra labai vizualus kūrinys, istorija prašyte prašosi vaizdo, kino juostos, besisukančios galvoje, kuri kiekvienam yra sava ir skirtinga. Mano istorijos ir nuotaikos versiją įamžinome fotosesijoje, kuri puikiai atspindi kūrinio atmosferą. „Le Muse“ drabužiai, rudeninė akvarelės spalvų paletė ir Miglės Rimeikės fotografiniai sugebėjimai sukūrė tai, kas tinka šiai dainai", - sako atlikėja.

Alice Way daina „Home“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.