JAV popžvaigždės „OneRepublic“ miegojo greta Vilniaus arenos

Pirmadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arena bus pilnutėlė – apie 10 tūkstančių žiūrovų stebės amerikiečių popgrupės „OneRepublic“ koncertą. Muzikantai jau ruošiasi koncertui arenoje – į Lietuvos sostinę jie atvyko dar naktį.

„OneRepublic“ į Vilnių šiąnakt atvyko autobusu.<br>D.Umbraso nuotr.
„OneRepublic“ į Vilnių šiąnakt atvyko autobusu.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-11-03 13:47, atnaujinta 2018-01-22 10:32

Kaip ir penktadienį Kaune viešėjusi dainininkė Kylie Minogue, hitų „Apologize“ ir „Love Runs Out“ atlikėjai į Lietuvą atvyko autobusu – iš Varšuvos, kur koncertavo sekmadienio vakarą.

Arenoje nuo pat ryto statoma scena grupės pasirodymui, tačiau patys muzikantai iš autobuso išlipo tik popiet. Viešbučio Vilniuje neužsisakiusi grupė pasinaudojo proga ramiai išsimiegoti autobuse.

Su cigarete ir kavos puodeliu prie arenos pasivaikščioti išėjo grupės bosistas ir violončelininkas Brentas Kutzle'as, vėliau į arenos užkulisius greitai nužingsniavo kiti grupės nariai.

Anot koncerto rengėjų, muzikantai – puikiai nusiteikę, dalijasi Lenkijoje įvykusio koncerto įspūdžiais ir labai džiaugiasi, kad Lietuvoje į jų pasirodymą parduota tiek daug bilietų.

Albumą „Native“ šiose gastrolėse pristatanti grupė – ne vienintelė, kuri šį vakarą kils į „Siemens“ arenos sceną. JAV žvaigždžių pasirodymą apšildys lietuvių duetas „Electronic I“.

Šiuo koncertu „Siemens“ arena atšvęs veiklos dešimtmetį.

„OneRepublic“ muzikantai Vilniuje ketino neužsibūti – po koncerto planavo iškart išvykti į Minską, kur tęs gastroles.

Tačiau popiet muzikantai vis dėlto persigalvojo – nusprendė likti nakvoti Vilniuje ir užsisakė kambarius pačiame miesto centre esančiame viešbutyje „Kempinski“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?