Naujai Lietuvos grupei talkina „Aerosmith“ ir INXS bendražygis

Jauna lietuvių grupė „The Roop“ prisato dainą „Be Mine“, kurios garso korekcijos buvo atliktos vienoje žinomiausių pasaulio studijų – Sidnėjuje įsikūrusioje „Studios 301“. Prie šio kūrinio (kaip ir prie kitų grupės dainų) dirbo muzikos rinkoje itin gerbiamas ir vertinamas garso režisierius Leonas Zervosas, kurio dėka dienos šviesą išvydo tokių grupių kaip „Aerosmith“, „Muse“, „Maroon 5“, INXS ar atlikėjo Carloso Santanos kūryba.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2014, 12:19 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 12:30 PM

„The Roop“ narių teigimu, darbas su L.Zervosu – neįkainojama ir neišmatuojama muzikinė patirtis. „Siuntėme jam savo kūrinius, tačiau tikrai netikėjome, kad Leonas sutiks dirbti su mumis. Juk jis – vienas iš geriausių savo srities specialistų visame pasaulyje, gaunantis šimtus naujų kūrinių kiekvieną dieną! Tačiau sulaukę jo patvirtinimo, kad imsis šių dainų, dar kartą supratome, kad atkaklus darbas ir meilė tam, ką darome, duoda rezultatų. Jis ne tik sutiko dirbti kartu, bet ir pagyrė mūsų muziką bei davė asmeninių patarimų“, – sakė vilniečiai.

Žinia, kad dirbs su L.Zervosu, grupės „The Roop“ vyrukams tapo ne tik milžinišku jų muzikos įvertinimu, bet kartu ir didžiule paskata bei motyvacija.

Savo tapatybės kol kas nenorintys atskleisti grupės „The Roop“ nariai tvirtina: muzikos kalbai nereikia nei garsių pavardžių, nei išskirtinių veidų. Būtent todėl pristatydami savo debiutinę dainą „Be Mine“ grupės „The Roop“ vyrukai nusprendė pirmus žingsnius žengti ne žadėdami išskirtinį dėmesį informacijai apie narius, bet leisdami už save kalbėti muzikai.

Šiandien pristatoma daina „Be Mine“ – debiutinis „The Roop“ singlas ir kartu viena iš 10 būsimam albumui ruošiamų dainų, prie kurių dirba minėtas Australijos muzikos talentas L.Zervosas. Pristatomas kūrinys – lyriška ir vėsiam orui puikiai tinkanti poproko baladė.

Dainai „Be mine“ jau yra sukurtas ir vaizdo klipas. Lapkričio 17 dieną jį galės pamatyti ir visi melomanai Lietuvoje. O jo anonsą jau galima pažiūrėti dabar.

Grupės „The Roop“ kūryba turėtų patikti žmonėms, mėgstantiems Johno Lennono, „Keane“, Anguso ir Julios Stone bei panašių atlikėjų kūrybą.

Daina „Be Mine“ ir jos vaizdo klipo anonsas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.