Būrys Lietuvos žvaigždžių Klaipėdoje dainuos su orkestru

Prasmingas Kalėdų laukimas į uostamiestį atkeliauja kartu su visu Lietuvos muzikos padangės žvaigždynu. Gruodžio 16 dieną Klaipėdos „Švyturio" arenoje gerai žinomus roko ir klasikos kūrinius suvienys Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras (LVSO), vadovaujamas maestro Gintaro Rinkevičiaus, ir visas būrys talentingų Lietuvos atlikėjų.

G.Rinkevičiaus ir LVSO projektai su roko atlikėjais - visada išskirtiniai.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
G.Rinkevičiaus ir LVSO projektai su roko atlikėjais - visada išskirtiniai.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 11:04 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 6:45 AM

Metų koncerte „Rock & Classic“ skambės pasaulinio garso grupių „Queen“, „Scorpions“, „Depeche Mode“, Bryano Adamso dainos, žinomi klasikos kūriniai ir populiarūs šlageriai. Pritariant orkestrui juos atliks publikos pamėgti žymiausi Lietuvos dainininkai: šlagerių karalius Gytis Paškevičius, išskirtinio balso ir tempermento atlikėja Rosita Čivilytė, Lietuvos roko atstovai Povilas Meškėla ir Česlovas Gabalis, operos solistai Ieva Prudnikovaitė ir Jeronimas Milius, mūsų šaliai „Eurovizijos" konkurse atstovavę Donatas Montvydas ir Evelina Sašenko.

Jungtinis populiariausių Lietuvos atlikėjų ir LVSO projektas „Rock & Classic“ – sėkmingo, pernai didžiulio klaipėdiečių dėmesio sulaukusio koncerto „The Queen Symphony“ - „Žymiausios roko baladės“ tęsinys. Tiesa, šiemet arenoje skambės dar daugiau žinomų kūrinių, kuriuos atliks dar didesnis būrys talentingų muzikantų. Laikui nepavaldūs roko klasikos šedevrai, jungiantys roko ir simfoninę muziką, publikai suteiks galimybę vienam vakarui pasijusti lyg žymiausiose pasaulio koncertų salėse.

Pasiruošimo darbai šiam unikaliam projektui jau įsibėgėja, orkestras repetuoja naujas koncertinės programos kūrinių aranžuotes kartu su atlikėjais.

Kaip ir praėjusiais metais, prieš Kalėdas, klaipėdiečiai mėgausis į šį kraštą retokai užsukančio pilnos sudėties Lietuvos Valstybiniu simfoninio orkestro pasirodymu. Anot renginio organizatorių, pasikviesti į uostamiestį orkestrą – nelengva užduotis, turint omenyje, kad maestro Gintaro Rinkevičiaus suburtas kolektyvas nuolat gastroliuoja užsienyje ir yra sugrojęs daugiau nei 1000 koncertų šalyje ir už jos ribų.

„Šį koncertą tikrai verta tituluoti metų renginiu Klaipėdoje. Tai – didingas reginys su turtinga dviejų dalių programa, aukščiausios kokybės garso bei apšvietimo technika bei išskirtinė proga vienoje scenoje išvysti geriausius skirtingų muzikos žanrų Lietuvos atlikėjus, išgirsti pačius populiariausius kūrinius ir pasitikti didžiausias metų šventes“, - į koncertą kviečia jo rengėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.