Klaipėdos arenoje - Nauji metai su „Aktorių trio“ jubiliejumi

Gruodžio 31-ąją Klaipėdos „Švyturio“ arenoje fenomenalusis „Aktorių trio“ kviečia pažymėti solidų grupės jubiliejų koncerte „25 gyvos bardų muzikos metai“.

„Aktorių trio“ savo gerbėjų nelepina koncertais.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
„Aktorių trio“ savo gerbėjų nelepina koncertais.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 10:22 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 6:55 AM

Specialus renginys ištikimus gerbėjus, kurių gretose nestinga nei brandaus amžiaus klausytojų, nei jaunosios kartos atstovų, pradžiugins turtinga programa – legendinėmis „Aktorių trio“ dainomis, netikėtomis jų versijomis ir naujais kūriniais. 25-metis scenoje prikaustys žvilgsnius ir išskirtiniais scenografiniais sprendimais. Šventė gyvą, nuoširdžią muziką vertinančioms širdims, įstabių įspūdžių ištroškusioms akims, nepriekaištinga garso kokybė ausims - tai vakaras, kuris išliks atmintyje ilgam.

Sukakties „svorį“ būtų sunku pervertinti. Kosto Smorigino, Olego Ditkovskio ir Sauliaus Bareikio grupė stebina savo unikalumu ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Trys aktoriai, trys brandžios ir labai kūrybingos asmenybės, trys skirtingi balsai ir instrumentai. Visa tai – suvienyta prasmingų tekstų, su meile atliekamos muzikos ir gražios bičiulystės, trunkančios jau 25-erius metus.

Nors grupė gyvuoja jau ketvirtį amžiaus, gerbėjai tikrai nėra išpaikinti koncertų. Kadangi visi „Aktorių trio“ nariai – veiklūs, universalūs menininkai, save mielai išreiškiantys skirtinguose projektuose, grupės veikloje yra buvusi ne viena pertrauka, trukusi ilgesnį ar trumpesnį laiką. Nepaisant išsiskyrimų su klausytojais intervalų, aktoriai ant scenos visad sugrįžta kupini didelio troškimo pasidalinti savo kūryba, nuolat ją papildo naujovėmis, o ir senus hitus, kurių žodžius daugelis klausytojų žino mintinai, stengiasi „prakalbinti“ kaskart kiek kitaip.

„Aktorių trio“ jubiliatams ant scenos Klaipėdos „Švyturio“ arenoje akompanuos Eugenijus Jonavičius su savo instrumentininko grupe. Galima numanyti, kad bardų muzika, nuspalvinta virtuoziško džiazo prieskoniais, taps atradimu daugeliui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.