Beveik nebeliko bilietų į R. Williamso koncertą Kaune

Dainininko Robbie Williamso gerbėjai penktadienio rytą sulaukė staigmenos, kuri ne vieną jų pritrenkė. Nors tik šiandien ryte pradėta oficiali vieša prekyba bilietais į kitų metų balandžio 5 dieną vyksiantį jo koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje, stovėti skirtų bilietų kasose nebėra – visi jie išpirkti. Iki pusiaudienio parduota 80 procentų visų bilietų į koncertą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Nov 7, 2014, 10:41 AM, atnaujinta Jan 22, 2018, 2:33 AM

Šiuo metu bilietus platinančioje interneto svetainėje „Ticketpro“ galima įsigyti tik sėdėti skirtų bilietų, kurie yra brangesni – nuo 273 litų. Stovėti skirti bilietai kainavo nuo 239 litų.

Priežastis – pats dainininkas dar ketvirtadienį savo interneto svetainėje paskelbė išankstinę prekybą bilietais. Jos metu ir buvo iššluoti visi stovėti skirti bilietai.

Anot koncertą rengiančios bendrovės „Live Nation Lietuva“ atstovo Aliaus Karablikovo, žymių atlikėjų vykdoma išankstinė prekyba yra muzikos pasaulyje įprastas dalykas.

„Dažnai būna taip – atlikėjas išsiunčia laišką jo svetainėje užsiregistravusiems gerbėjams, pasiūlo specialų kodą, su kuriuo bilietus galima pirkti anksčiau.

Šįkart Robbie pasielgė kitaip – tiesiog viešai paskelbė nuorodą, kuri leido jau vakar įsigyti bilietus. Mes, beje, apie tai paskelbėme pranešime, kurį išplatinome žiniasklaidai. Tai nebuvo jokia paslaptis - tiesiog atlikėjo vadybininkai pageidavo, kad pirmieji bilietus pirktų didžiausi jo gerbėjai, besilankantys jo interneto svetainėje.

Tokiu būdu atlikėjo komanda nusprendė išplatinti iki dviejų trečdalių bilietų, kurie parduodami į šį koncertą. Beveik visi jie buvo nupirkti. Šį rytą startavo su atlikėjo vadybininkais suderinta prekyba bilietais, kuri ir buvo anonsuojama nuo pat šio koncerto paskelbimo.

Jei bilietai bus perkami tokiais tempais, kaip dabar, jų gali nelikti dar šiandien“, - sakė A.Karablikovas.

Vidudienį koncerto rengėjai pranešė, kad jau parduota 80 procentų bilietų į šį koncertą.

Teigiama, kad norinčių pamatyti balandžio 5-ąją vyksiantį šou – tiek daug, kad dėl didžiulio prisijungimų skaičiaus kelioms minutėms buvo sulėtėjęs bilietų platintojo „Ticketpro“ interneto svetainės darbas.

„Žiūrovų susidomėjimas – toks, kokio Lietuvoje nepamename. Tokiu greičiu bilietai nebuvo perkami net tada, kai paskelbėme apie „Red Hot Chili Peppers“ pasirodymą Lietuvoje. Labai tikėtina, kad bilietų neliks dar šiandien ar per artimiausias dienas“, - komentavo koncerto rengėjai “Live Nation Lietuva”.

Robbie Williamsas Lietuvoje surengs koncertų turo „Let Me Entertain You“ šou. Šios gastrolės, kuriose skambės populiariausi britų atlikėjo hitai, vyks kitų metų pavasarį. Iš viso suplanuota tik 14 šio turo koncertų.

Robbie Williamso kvietimas į koncertų turą „Let Me Entertain You“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.