„Alive Way“ lyderis paaiškino, kodėl maivosi „Lietuvos balse“

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2014, 10:59 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 7:38 PM

Šiandien grupė „Alive Way“ neslepia, jog jai tikrai nestinga veiklos. Grupės vadybininkė dėlioja veiklos planą, kuriame - pildomi koncertiniai grafikai, naujų kūrinių įrašymo datos, muzikinių vaizdo klipų kūrimas ir filmavimas.

Šiuo metu grupės vokalistas Justinas Stanislovaitis dalyvauja projekte „Lietuvos balsas“, kuriame siekia parodyti, kaip kelis albumus išleidęs muzikantas yra lygus su tais, kurie lipa ant scenos ir dainuoja tokiai auditorijai pirmą kartą. Kyla klausimas, ar tai yra lygybė? Kas yra ne taip? Kodėl reikia būti juokdariu, kad tave pastebėtų?

Tuo tarpu pats J.Stanislovaitis sako, kad ėjo į šį projektą tam, kad jį pamatytų ir visuomenė išgirstų apie tai, su kuo dirba jau penkerius metus. „Į projektą „Lietuvos balsas“ atėjau, nes tokia realybė, kad kito kelio nelabai yra. Nors paprastai tokius šou vertinu labai skeptiškai ir turiu savo atskirą nuomonę apie juos, kurios nekomentuosiu, šis šou man atvėrė kelią į platesnę auditoriją ir jo dėka daug daugiau žmonių pamatys tai, prie ko kartu su visa grupės komanda jau dirbame 5 metus.

Priežastis, kodėl eteryje daug maivausi, yra labai paprasta. Kitu atveju niekas manęs nežinotų ir nepastebėtų, o ir šiaip gebėti pralinksminti vieną kitą žmogų yra dovana, tad kodėl gi nepasinaudojus proga. Muzika, kad ir kaip atrodytų man, yra daugiau negu vien tik dainuoti ar vien tik groti. Kaip jau minėjau ankščiau, turiu savo ideologiją ir per muziką perteikiu ją klausytojams. Ta ideologija yra labai paprasta, kadangi esame labai svetimi ir savanaudiškumas matomai nėra retas reiškinys, savo muzika siekiu įdiegti daugiau ir šiltesnių jausmų aplinkiniams“, – sako J.Stanislovaitis.

„Alive Way“ savo klausytojams pristato naują muzikinį klipą „Tavo slaptas pasaulis“. Klipas yra lengvo pobūdžio, keliantis gerą nuotaiką ar net juoką.

Filmavimo aikštelėje „Alive Way“ grupės vokalistė Kristina Jurevičiūtė neslėpė žavesio Lietuvos kinologų draugijos dresuotojos Karinos Ščuckytės belgų aviganei – Dariai, tačiau žavesį pakeitė nerimas, kai filmavimo metu buvo užpultas J.Stanislovaitis.

Kaip viskas baigėsi klipo filmavimo metu, galite pamatyti jau dabar:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.