Atvėrė pinigines: bilietai į R. Williamso koncertą jau išpirkti

Lietuvos publika įrodė, kad yra pasirengusi mokėti nemažus pinigus už tikrų žvaigždžių koncertus. Ketvirtadienį pradėti platinti bilietai į britų dainininko Robbie Williamso koncertą, kuris kitų metų balandžio 5-ąją vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje. Antradienį kasose jau buvo likę tik keliolika nenupirktų bilietų.

R.Williamso koncerto Kaune klausysis pilnutėlė arena.<br>Scanpix/AFP nuotr.
R.Williamso koncerto Kaune klausysis pilnutėlė arena.<br>Scanpix/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Nov 11, 2014, 3:23 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 6:34 PM

Dainininkas Kaune pristatys naujo koncertų turo „Let Me Entertain You“ programą. Koncertų Europoje nedaug – tik keliolika.

Pigiausi bilietai į šį pasirodymą kainavo 239 litus, tačiau tai nesustabdė R.Williamso gerbėjų – didelė dalis bilietų buvo išgraibstyta išankstinio pardavimo, kurį savo interneto svetainėje paskelbė pats atlikėjas, metu.

„Šiuo metu liko tik apie dešimt bilietų į gerbėjų zoną arčiausiai scenos, jie kainuoja 515 litų. Taip pat – kelios atskiros laisvos sėdimos vietos, „išmėtytos“ po tribūnas.

Kad bilietų neliks, tikėjomės, gal tik staigmena buvo tai, jog jų neliko taip greitai“, - lrytas.lt sakė koncertą rengiančios agentūros „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

40-metis R.Williamsas – vienas populiariausių atlikėjų britų muzikos istorijoje. Jo įrašai parduoti daugiau nei 77 milijonų egzempliorių tiražu. Prieš pradėdamas solinę karjerą 1995-aisiais, Robbie buvo vaikinų grupės „Take That“ narys, prie jos vėl trumpam prisijungė 2010-aisiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.