Naujam „Biplan“ albumui – išskirtinis „iTunes“ dėmesys

Šią savaitę išleidžiamą grupės „Biplan“ albumą „Visi keliai veda prie jūros“ įvertino didžiausia pasaulyje internetinė muzikos parduotuvė „iTunes“. Nuo vakar joje ne tik galima iš anksto užsakyti skaitmeninę šio albumo versiją, tačiau pirkėjams suteikiama ir išskirtinė galimybė tris albumo dainas klausyti dar prieš oficialų albumo pasirodymą.

Naujojo „Biplan“ albumo viršelis.
Naujojo „Biplan“ albumo viršelis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2014, 11:04 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 3:08 AM

Dainos „Iš taško A“, „Sapnų gaudyklė (Hey Ya Ho)“ ir niekur iki šiol nepublikuotas kūrinys „Už laisvę!“ pirmiausia nuskambės būtent „iTunes“ muzikos pirkėjų grotuvuose. Tai – ne pirmas „iTunes“ dėmesys „biplanams“. Praėjusių metų gruodį jų singlas „Amore“ buvo pripažintas savaitės singlu Rusijos „iTunes“ svetainėje.

Jau šį šeštadienį albumą „Visi keliai veda prie jūros“ „Biplan“ pristatys Vilniuje menų fabrike „Loftas“, ateinantį savaitgalį – Klaipėdoje „Kultūros fabrike“ ir Panevėžyje „Tauros lofte“. Savo „Facebook“ paskyroje ir parduotuvėje „iTunes“ „Biplan“ paskelbė pilną albumo „Visi keliai veda prie jūros“ dainų sąrašą ir viršelį.

Naujasis „Biplan“ albumas yra pirmasis per penkerius metus. Ankstesnis grupės darbas „Nuodai P.S. Lyg paskutinį kartą“ buvo išleistas 2009 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.