„Gregorian“ koncertas Vilniuje perkeliamas į didesnę salę

Gruodžio 17 dieną Vilniaus kongresų rūmuose turėjęs vykti grigališkojo choralo virtuozų „Gregorian“ koncertas yra perkeliamas į naująją „Compensa" koncertų salę. Iki koncerto likus dar keliems mėnesiams visi bilietai į vienintelį Lietuvoje vyksiantį grupės koncertą jau buvo išpirkti, todėl suskubta „Winter Chants“ koncertinio turo pasirodymą perkelti į dvigubai didesnę erdvę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2014, 10:15 AM, atnaujinta Jan 21, 2018, 1:06 AM

„Tai, jog bilietai į „Gregorian“ koncertą buvo iššluoti per rekordiškai trumpą laiką, dar kartą įrodo, jog Lietuvos publika pamilo dainuojančius „vienuolius“. Šios grupės pasirodymai kasmet tampa vis įspūdingesniais garso ir vaizdo spektakliais, tad džiaugiamės, jog naujoje sostinės koncertų erdvėje savo mylimus atlikėjus galės išgirsti dar daugiau grigališkojo choralo gerbėjų", - sako koncerto organizatoriai.

Nuo pat susikūrimo „Gregorian“ klausytojus pavergė unikaliu grigališkojo choralo stiliumi atliekamais pasauliniais roko ir popmuzikos hitais. Vienuolių drabužius dėvinčių atlikėjų lūpose populiarios melodijos skamba taip, tarsi būtų atkeliavusios iš viduramžių. Beveik kasmet „Gregorian“ išleidžia po naują albumą, kurie visuomet yra įrašinėjami bažnyčioje. Taip dainoms suteikiamas autentiškas skambesys. Iš viso „Gregorian“ yra išleidę penkiolika albumų ir aštuonis DVD diskus.

Paslaptimi dvelkiantys grupės „Gregorian“ koncertai visame pasaulyje sulaukia didžiulio susidomėjimo. Jų populiarumą lemia aukštas profesionalumo lygis, kvapą gniaužianti scenografija, įspūdingi ir techniškai sudėtingi šviesos ir lazerių efektai bei itin preciziškai parenkamas repertuaras. „Gregorian“ atlieka Eltono Johno, Stingo, Eriko Claptono, „Depeche Mode“, „Metallica“, „AC/DC“, „The Doors“, „Rammstein“, „Pink Floyd“, „Duran Duran“, „Hurts“, „U2“ ir kitų populiarių grupių dainas, kurios suskamba visiškai naujai ir netikėtai.

Vienintelis „Gregorian“ kalėdinio turo „Winter Chants“ koncertas Lietuvoje vyks gruodžio 17 d. 20 val. „Compensa" koncertų salėje, įsikūrusioje Kernavės g. 84, Vilniuje. Bilietus platina Bilietai.lt.

Žiūrovai, jau įsigiję bilietus į „Gregorian“ koncertą, juos galės pasikeisti renginio dieną koncertų salėje - jiems bus skirtos geriausios ir ne prastesnio lygio nei jų pasirinktos Kongresų rūmuose vietos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.