60-metį švenčiantis B. Moisejevas tebesijaučia kaip jaunuolis

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 10:25 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:20 PM

Jau gruodžio 16 ir 17 dienomis šalies publikai koncertuosianti Rusijos žvaigždė Borisas Moisejevas žada siautulingą šou. Šiais metais šešiasdešimtmetį švenčiantis atlikėjas tikina besijaučiantis aistringu jaunuoliu. Tai patvirtina išskirtinis atlikėjo rūpestis savo išvaizda ir stiliumi.

Koncerte Lietuvoje dainininkas pademonstruos ne tik naują jaunatvišką šukuoseną, kurią sukūrė kruopščiai parinkti stilistai iš Tolimųjų Rytų, tačiau ir dar nematytą koncertinį įvaizdį.

„Borisas Moisejevas niekada nebandė tilpti į įprastus rėmus ar kreipti dėmesį į aplinkinių nuomonę. Jis tarsi laiko patikrintas prekinis kokybės ženklas – moka stebinti, būti pirmtaku, drąsuoliu. Tai žmogus, kuris vienija muziką ir šokį, o jo laisvės pojūčio galėtų mokytis ir šių dienų grandai“, – sakė koncerto organizatorius Airidas Karpavičius.

Naujajame jubiliejiniame šou Lietuvoje B.Moisejevas žada itin prabangų muzikos, šviesos ir šokio šou. Rusijoje po šio atlikėjo pasirodymų atsistoję ploja turtingiausi šalies menininkai ir verslininkai: Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas, Filipas Kirkorovas ir kiti.

B.Moisejevas pristatys naujausią muzikinę programą, kurią įkvėpė gyvenimo išbandymai: prieš trejus metus insultą patyręs šokėjas, choreografas, dainininkas, artistas, rašytojas ir aktorius nepraėjus nė metams po ligos grįžo ant didžiosios scenos ir vedė bene dvigubai jaunesnę gražuolę.

Lietuvoje B.Moisejevas pasirodys su grupe „Premjer-Balet“, kurios solistai dirbdami su Borisu tapo universaliais menininkais ir yra įvaldę net daugelį cirko žanrų. Naujausiame šou pasirodys ir B.Moisejevo kvartetas „Family“ – daugelio tarptautinių konkursų laureatas. Keturios seserys, grojančios smuiku, violončele, altu, arfa ir pianinu, pasirodys kaip unikalus menininko akompanimentas.

Gruodžio 16 d. B.Moisejevas koncertuos Vilniaus „Siemens“ arenoje, o gruodžio 17 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

Sensacijų karaliumi vadinamas dainininkas prieš pradėdamas 2014 metų turą pristatė ir naujausią savo dainą „Nesvarbu“, pasak atlikėjo, ji žymi naują gyvenimo etapą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.