Nobelio taikos premijos koncertą ves repo muzikos atlikėja

Nobelio taikos premijos koncertą Oslo „Spektrum“ arenoje šių metų gruodžio 11 d. patikėta vesti amerikiečių repo atlikėjai Queen Latifah, skelbia Norvegijos portalas „The Local“.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Nov 22, 2014, 9:51 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 9:29 PM

Pirmą kartą per 15 metų koncertą patikėta vesti tik vienam žmogui. Be to, pirmą kartą per Nobelio taikos premijos koncertų istoriją vedėja atliks savo pačios muziką.

„Nepaprastai džiaugiuosi, galėdama prisidėti prie šių metų koncerto ir padėti pagerbti šiuos nuostabius žmones, kurie taip sunkiai dirba, norėdami užtikrinti visų vaikų teisę į mokslą“, – pranešime spaudai cituojama Queen Latifah.

2014 metų Nobelio taikos premija skirta Indijos vaikų teisių aktyvistui Kailashui Satyarthi ir talibų peršautai pakistanietei Malalai Yousafzai už jų kovą prieš vaikų ir jaunuolių priespaudą bei už visų vaikų teisę į mokslą.

Nobelio taikos premijos koncertą vesianti 44 metų amerikietė išgarsėjo kaip repo muzikos atlikėja, aktorė, komikė, prodiuserė ir pokalbių laidos vedėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.