Nelly Paltinienė jau laukia pasirodymo M.A.M.A. ceremonijoje

Sausio 30 dieną Kauno “Žalgirio” arenoje įvyks ketvirtieji Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A.2014. Iškilmių muzikinėje programoje pasirodys ir laikui nepavaldi estrados žvaigždė Nelly Paltinienė. Pakvietimą į ceremoniją legendinė dainininkė priėmė su džiaugsmu ir maloniu jauduliu.

„Organizatoriai mane ir nustebino, ir pradžiugino", - sakė į M.A.M.A. sceną pakviesta N.Paltinienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
„Organizatoriai mane ir nustebino, ir pradžiugino", - sakė į M.A.M.A. sceną pakviesta N.Paltinienė.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2014, 3:01 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:59 PM

„Organizatoriai mane ir nustebino, ir pradžiugino, kad nepamiršo. Ta komanda, kurioje dirba ir Samas, labai daug gero man padarė. Visų pirma, neleido numirt man kaip artistei“, - sako N.Paltinienė.

Pakviesta dainuoti apdovanojimuose ji pasidomėjo, kas bus šalia ir ar reikės pačiai siūdintis puošnias sukneles. „Patikino, kad niekuo nereikės rūpintis ir kad gražiai papuoš“, - šypsosi ponia Nelly.

Tai, kad apdovanojimai vyks didžiulėje arenoje, į svarbiausią metų muzikos renginį susirinks 10 tūkstančių žmonių ir dar kelis šimtai tūkstančių stebės transliaciją per TV3, N.Paltinienei suteikia tik malonių emocijų.

„Žinote, mano koncertai visada vyko pilnose salėse. O čia - toks geras renginys, toks gražus. Ir pavadinimas nuostabus – M.A.M.A. Žinoma, susirinks ir mamos, ir močiutės, ir jaunimas – visi“, - teigia ji.

Dainininkei įdomu, kas vyksta šių dienų populiariosios muzikos scenoje, ji turi savo favoritus. „Lietuva tokia daininga! Čia tiek daug puikių dainininkų, kad net sunku ką nors išskirti, - kalba N.Paltinienė. - Kartą girdėjau Ruslaną Kirilkiną, dainuojantį su Evelina Anusauskaite – ojei, koks geras duetas! Dar yra Vaidas Baumila – labai neblogas dainininkas, daug kitų.“

Ji įsitikinusi, kad apdovanojimai atlikėjams tikrai svarbūs. Nelly pati kaupia savo pelnytus prizus bei raštus, namuose turi savotišką šlovės galeriją. „Visos padėkos ir fotografijos kabo ant sienos. Aš gyvenu su „Kopų balsais“, - žaviai šypsodamasi sako N.Paltinienė. – Visiems patinka, kai juos pastebi, o M.A.M.A. yra labai didelės reikšmės apdovanojimai. Tuomet esi pastebėtas iš aukščiau.

Nors man daug mieliau, kai žmonės salėje bisuoja, kai ploja, tai yra geriausias apdovanojimas. Beje, 2003 metais iš prezidento Valdo Adamkaus esu gavusi ordiną. Pirmiausiai, buvau labai nustebinta. Be to, apdovanojimą man įteikė vasario 16-ąją, o aš šią dieną gimusi! Bet kitą rytą vyras sako – tu pradėjai „įsivaizdinti“. Ir iš tiesų – pajutau kažką ypatingo. Pusę metų vaikščiojau pakylėta...“

Sausio 30-ąją M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose tradiciškai bus pašlovinti metų geriausieji. Ceremonijos muzikinėje dalyje juos sveikins įvairių muzikos žanrų atstovai. Kaip skelbta anksčiau, iškilmėse koncertuos Alina Orlova, Marijus Mikutavičius, „Colours of Bubbles“, Leonas Somovas ir Jazzu, Džordana Butkutė ir daugelis kitų. Renginio partneris AGATA. Bilietus į apdovanojimus platina bilietai.lt ir bilietupasaulis.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.