Po metus trukusios tylos - nauja grupės „Karma“ daina

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2014, 11:57 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 4:35 PM

Prieš metus grupė „Karma" surengė ypatingą koncertą kartu su styginių kvartetu Vilniaus Šv.Kotrynos bažnyčioje. Tai buvo paskutinis koncertas, kuriuo grupė užbaigė pirmojo albumo „Užsimerksiu“ koncertų ciklą.

Po koncerto grupė leidosi į kūrybinę kelionę antrojo albumo link. Praėjo šiek tiek daugiau nei metai ir grupė pagaliau dalinasi pirmąja daina iš būsimo antrojo albumo.

„Sunku patikėti, kad jau esame labai arti galutinio rezultato. Studijoje darbavomės beveik pusę metų, įdėjome daug širdies. Kai pradedi įrašinėti albumą, lauki akimirkos, kada galėsi pasidalinti darbo vaisiais, bet niekada negali būti tikras, kada ta akimirka ateis. O ta diena yra šiandien, todėl esu be galo laimingas“, – sako grupės lyderis Kazimieras Likša.

Pirmasis singlas yra titulinė antrojo albumo „Gyvenimo pradžia" daina. Grupės lyderis įsitikinęs, jog šie du žodžiai geriausiai atspindi albumo nuotaiką. „Pirmasis mūsų albumas kalbėjo apie savirealizacijos problemą. Jis buvo bandymas paskatinti visus siekti savo tikslo. Šis albumas yra daug konceptualesnis ir nuoseklesnis. Jame nagrinėju žmogaus vidinio pasaulio vertybes per savo paties prizmę. Tai nuoširdžiausios dainos, kuriose naudodamas metaforas aš atskleidžiu savo dvejų gyvenimo metų kelius ir klystkelius, kurie nuvedė ten, kur dabar esu. O tai yra gyvenimo pradžia“, – pasakojo K.Likša.

Grupė planuoja jau kitų metų pradžioje surengti albumo pristatymo turą per Lietuvą, kurio metu stengsis aplankyti visus pagrindinius regionus. Tačiau iki turo dar žada pristatyti kelias dainas ir klipus.

Nauja grupės daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.