Atšaukiamas britų atlikėjo Fryars koncertas Vilniuje

Vietoj Fryars vilniečiams gros „Garbanotas Bosistas“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vietoj Fryars vilniečiams gros „Garbanotas Bosistas“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2014, 12:15 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 12:47 PM

Praėjusią savaitę sėkmingą ir iškart gerai įvertintą albumą išleidęs britas Fryars dėl asmeninių priežasčių atšaukia visą turą po Europą, taip pat ir gruodžio 7 dieną turėjusį įvykti koncertą menų fabrike „Loftas“.

„Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gerą - surengsime nemokamą bene perspektyviausios Lietuvos roko grupės „Garbanotas Bosistas“ koncertą“, - sako „Lofto“ vadovas Viktoras Diawara.

Tiesa, koncertas įvyks keliomis dienomis anksčiau nei buvo numatyta - gruodžio 5 dieną, irgi „Lofte“. Geras naujienas papildo dar ir tai, kad kartu su „Garbanotu Bosistu“ nemokamame koncerte pasirodys vilniečiai „Without Letters“.

Gruodžio 5 dieną „Garbanotas Bosistas“ Lietuvoje sugros paskutinį pilnos programos koncertą šiemet.

„Šio nemokamo koncerto metu abi grupes išlydėsime į įdomią ir svarbią kelionę - netrukus daugiau apie tai“, - intriguoja V.Diawara.

„Garbanotas Bosistas“ šiuo metu yra viena stropiausiai šiuolaikinę šalies muziką reprezentuojančių grupių. Jų muzika yra tai, kas gimsta iš hipiškos meilės, taikos ir rokenrolo idėjų, perkeltų į modernių laikų Vilnių.

Jų scenos ir gyvenimo draugai „Without Letters“ taip pat neatsilieka savo sėkme - per pastaruosius metus sugebėjo pelnyti Lietuvos ir užsienio pripažinimą. O šių metų pavasarį grupė sėkmingai atstovavo Lietuvai „Tallinn Music Week“ metu, taip pat apšildė tokias grupes kaip „Casiokids“ ir „Mount Kimbie“.

„Garbanoto Bosisto" koncerto įrašas: https://www.youtube.com/watch?v=1lYkQCP-cuw

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?