Raseiniuose apdraskytos „Kitokios“ nebijo grįžti į šį miestą

Lapkričio 29-ąją minima draugo diena. Grupės „Kitokios“ merginos šią dieną klausytojus sveikins Raseiniuose, poilsio ir pramogų komplekse „Karpynė". Vos už kelių metrų nuo vietos, kur prieš dvejus metus tuometinės grupės atlikėjas, važiuojančias po kalėdinio koncerto namo, Raseinių rajono degalinėje užpuolė ir sumušė nepažįstamos merginos.

R.Klimaitytė džiaugiasi, kad užpuolimo žymių šiandien beveik nebeliko.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
R.Klimaitytė džiaugiasi, kad užpuolimo žymių šiandien beveik nebeliko.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2014, 12:23 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 12:30 PM

Keistas atsitiktinumas ar tikslingas pasirinkimas?

„Nieko mes nesirinkome, mus pasirinko. Užsakovai pasiūlė, mes sutikome. Tai ne pirmas mūsų grupės koncertas „Karpynėje“, šalia „legendinės" degalinės. Labai šiltai buvome sutiktos vasarą, kai atidarėme ten vasaros sezoną, šį kartą koncertuosime draugo dienos progam tad ar gali būti tokiai proga tinkamesnė vieta? Raseiniškiai labai malonūs, draugiški ir linksmi žmonės“, – kalbėjo grupės narė Alvyda Chmelevskytė.

Laikas eina, daug kas pasimiršta, daug ko pasimokyta iš to įvykio. Dabar tik nuotraukos primena degantį iš skausmo dirbtiniu nagu suraižytą veidą ir didžiulę paniką.

„Džiaugiuosi, jog liko tik keli beveik nematomi randukai. Tikiu, merginos suprato, kad pasielgė netinkamai, ir taip daugiau niekada nepasielgs. Iki šiol stebiuosi degalinės darbuotojo abėjingumu ir taksisto teorema teisme. Ir niekada nepamiršiu visų raseiniškių, ir ne tik jų, pagalbos, visi elgėsi kaip tikri draugai", - kalbėjo labiausiai įvykio metu nukentėjusi grupės „Kitokios“ įkūrėja Renata Klimaitytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.