Kauniečius įkaitino scenos veteranai Sandra, Fancy ir „Joy“

Pirmasis scenoje pasirodė Vokietijos dainininkas Manfredas Alois'as Segieth'as pasaulyje žinomas vardu Fancy. Jis vilkėjo daugybe blizgių žvynelių išsiuvinėtą disko stiliaus kostiumą, o akis slėpė po tokio pat stiliaus akiniais. Scenoje blyksėjo įvairių spalvų šviesos – visai kaip prieš maždaug trisdešimt metų.

Dainininkė Sandra.<br>I.Skliutaitės nuotr.
Dainininkė Sandra.<br>I.Skliutaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Nov 29, 2014, 9:37 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 7:57 AM

Pirmasis scenoje pasirodė Vokietijos dainininkas Manfredas Alois'as Segieth'as pasaulyje žinomas vardu Fancy. Jis vilkėjo daugybe blizgių žvynelių išsiuvinėtą disko stiliaus kostiumą, o akis slėpė po tokio pat stiliaus akiniais. Scenoje blyksėjo įvairių spalvų šviesos – visai kaip prieš maždaug trisdešimt metų.

Kadaise tėvo mokytis į vienuolyno mokyklą išsiųstas Fancy aukso amžių išgyveno devintajame-dešimtajame dešimtmetyje.  Fancy ir dabar aktyviai koncertuoja, ir yra puikiai žinomas žmogus garsioms Stock Aitken Waterman (SAW) bei „PWL Record" komandoms. 

Turbūt su žiburiu ne tik Europoje reikėtų ieškoti žmogaus, negirdėjusio italų ir euro disko stiliaus atlikėjo Fancy superhitų „Slice me Nice", „Flames of Love", „Chinese Eyes", „Bolero", „Lady of Ice",  ,,Go West”. Juos dainininkas atliko ir Kaune. Kartu traukė ir puikiai šių kūrinių žodžius mokanti publika.

Fancy daugybę kartų šaukė, jog myli Kauną ir džiūgavo, kad koncertuoja tokiai šauniai publikai. Ne mažiau džiaugsmingai gerbėjai sutiko ir neseniai savo įspūdingos karjeros 25-metį atšventusią austrų grupę „Joy".

Nenuostabu, kad buvęs policininkas, istorijos ir vokiečių kalbos mokytojas bei didžėjus į savo koncertus visame pasaulyje sutraukia minias gerbėjų.

„Labas vakaras, Kaunas“, - lietuviškai su įsiaudrinusia publika pasisveikino ,,Joy“ trijulė ir atliko dainą „Hello", o prieš dainuodami hitą ,„Touch by Touch" jie paragino visą salę atsistoti, kartu šokti ir dainuoti.

„Esame iš Austrijos. Ar žinote Austriją? Ji maža. Tai tokia kalnuota vietovė, o mes iš snieguotų kalnų“, - jau angliškai nuo scenos kalbėjo atlikėjai.

Dainininkai taip pat gyrė Lietuvos moterų grožį, todėl žinomą hitą „Japanese Girls" pakeitė į „Lithuanian Girls“ ir Kaunas Girls“.

Visi grupės atlikti hitai sulaukė garsių klausytojų ovacijų, o per dainą „Valerie" publika kaip reikiant įsišėlo.

„Gaila, kad jūs negalite visi ateiti šokti prie scenos, būtų dar linksmiau“, - apgailestavo dainininkai.

Pagal arenos tvarką, šokti prie pat scenos negalima dėl to, kad nebūtų užstojamas vaizdas pirmose eilėse sėdimus bilietus, kurie paprastai kainuoja daugiausia, pirkusiems žiūrovams.

Disko karaliene vadinama buvusi grupės „Arabesque" vokalistė ir žinomo muzikinio projekto „Enigma" pagrindinė atlikėja Sandra pasaulį lyg bombomis apmėtė savo hitais – (I’ll Never Be) „Maria Magdalena ", „Heaven Can Wait", „In the Heat of The Night", „Secret Land", „Little Girl", „Innocent Love", „Hiroshima", „Everlasting Love", prieš dvejus metus išleido  savo albumą „Stay in Touch".

,,Žalgirio“ arenos publikai skirtą pasirodymą trumpute blizgia suknele vilkinti 52 metų vis dar puikią figūrą išlaikanti  Sandra pradėjo uždainavusi „Maria Magdalena". Gerbėjai, kurie iš salės šaukė: ..Sandra, aš tave myliu" ir ,,Sandra, ilgiuosi tavęs", išgirdo ir kitus garsius šios  atlikėjos kūrinius.

Vokietijoje gimusi, o šiuo metu Ispanijoje gyvenanti Sandra nuolat koncertuoja įvairiose pasaulio scenose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.