U. Šilagalytė ir J. Stanislovaitis įrašė šiltą kalėdinę dainą

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 1, 2014, 10:26 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 6:16 AM

Urtė Šilagalytė ir „Alive Way" dainininkas Justinas Stanislovaitis jau ne pirmą kartą sukuria bendrą dainą. Urtei padėjęs filmuoti klipą Justinas neslepia - ji yra žmogus, su kuriuo malonu bendradarbiauti ir kurti, o Urtė maloniai prisideda prie „Alive Way" klipų.

Kūrinį „Stebuklų naktis" įrašę atlikėjai sako, kad daina įprasmina šiltus jausmus. Joje atsispindi švenčių laukimas, žmonių gerumas, noras suprasti kitą, užjausti, dovanoti šilumą, gėrį.

„Kalėdos vis dažniau pradeda atrodyti kaip komercijos burbulas. Bet jis bent jau trumpam priverčia žmones prisiminti kitus ir bent šiek tiek pabūti mažiau savanaudiškiems. Nors reikėtų taip elgtis kekvieną dieną. Dovanos yra būdas parodyti dėmesį žmogui. Tad štai ir mes dovanojam savo kūrinį", - sako Justinas.

„Kalėdos - šilumos ir gėrio metas. Ateinančių švenčių proga visiems norėčiau palinkėti kuo didesnio natūralumo ir šilumos tarpusavyje su mums mylimais žmonėmis. Saugokim ir tausokim savo šeimas bei draugus, mokėkim mylėti ir suprasti”, - pritaria Urtė.

Daina „Stebuklų naktis" - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.