E. Iglesias atskrido tik kelioms valandoms ir paprašė pagalvės

Antradienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuosiantis ispanų dainininkas Enrique Iglesias šiame mieste neužsibus. Į Kauną 39-erių popžvaigždė atskrido tik apie septintą valandą vakaro, o iškart po koncerto ketina išvykti.

E.Iglesias atvyko į Kauną.<br>Scanpix/P.Mantauto nuotr.
E.Iglesias atvyko į Kauną.<br>Scanpix/P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2014-12-02 18:56, atnaujinta 2018-01-20 02:55

Atlikėją, kuris Kaune pristatys pasaulinių gastrolių „Sex And Love“ programą, pasitiks pilnutėlė arena – visi bilietai į jo, kaip ir į balandį Kaune koncertuosiančio britų atlikėjo Robbie Williamso, koncertą yra išpirkti.

Dainininko muzikantų grupė ir padėjėjai iš Mančesterio, kur dainininkas koncertavo savaitgalį, atskrido dar sekmadienio vakarą.

Pagrindinė vakaro žvaigždė nusprendė pasielgti kitaip – į Kauną privačiu lėktuvu atvykti, iki renginio likus tik porai valandų. Tik išlipęs iš lėktuvo E.Iglesias iškart sėdo į prabangų „Land Rover Range Rover“ visureigį, kuriuo pajudėjo į areną.

Panašiai dainininkas elgėsi 2007-aisiais, kai pirmą sykį koncertavo Vilniuje – tiesa, tada į sostinę atskrido taip vėlai, kad jo koncertas vėlavo maždaug pusantros valandos.

Šįkart vėlavimų neturėtų būti. Beje, koncerto rengėjų paprašyta parūpinti antklodę ir pagalvę – panašu, kad dainininkas prieš koncertą dar gali spėti porą valandų pamiegoti jam užkulisiuose įrengtame kambaryje.

Jei ne kartą per šias dienas kitę jo planai nepasikeis dar sykį, tiesiai iš Kauno dainininkas vėlų antradienio vakarą ketina išskristi į Sankt Peterburgą, kur po poros dienų vyks kitas jo gastrolių koncertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.