Ten Walls - pirmasis lietuvis įtakingame festivalyje „Sonar“

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2014, 1:22 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 1:51 AM

Sausį menų fabrike „Loftas“ pasirodysiantis Marijus Adomaitis - Ten Walls tampa vienu iš paklausiausių naujų elektroninės muzikos kūrėjų. Savaitės pradžioje buvo paskelbti pirmieji 18 atlikėjų, kruie gros viename iš įtakingiausių elektroninės muzikos festivalių „Sónar“, Barselonoje. Tarp jų, kartu su „The Chemical Brothers“, „Massive Attack“, įrašytas ir lietuvis Ten Walls.

Ten Walls - pirmasis Lietuvos atstovas, pakviestas groti šiame elektroninės muzikos tendencijas diktuojančiame festivalyje. Kasmet čia pasirodo tuo metu aktualiausi ir įtakingiausi vardai. Taip pat „Sónar“ yra vienas iš festivalių, kuris atkreipia dėmesį į naujus ir svarbius vardus šios muzikos pasaulyje.

Tačiau iki tol Europą, Australiją ir Ameriką apkeliavęs Ten Walls pirmą kartą pasirodys ir Lietuvoje. Jis savo koncertą Vilniuje surengs sausio 23 dieną.

Vakaras bus ypatingas dar tuo, jog čia pasirodys „Boso“ leidybinei kompanijai priklausantys atlikėjai, tarp kurių yra Lehar, „Gardens of Good“ ir lietuvis Few Nolder. Šiai įrašų kompanijai vadovauja pats M.Adomaitis, dar žinomas kaip Ten Walls.

„Ką reiškia toks „label night“? Tai galimybė išgirsti atrinktus puikius atlikėjus, kurie po kelių metų mūsų rinkoje bus nebeįperkami“, - sako „Lofto“ muzikos vadovas Viktoras Diawara.

Ten Walls klipas „Walking With Elephants":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.