Vaidas Baumila nufilmavo vaizdo klipą be blizgučių

Dainininkas Vaidas Baumila, šiuo metu aktyviai ruošiantis jau trečiąjį savo albumą, netrukus pristatys dainą „Tik žmogus“. Kaip jau tapo įprasta, šį kūrinį dainininkas pristatys kartu su vaizdo klipu. Akimirkas iš filmavimo užkulisių galite pamatyti ir jūs.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 4, 2014, 2:19 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 11:33 PM

„Ši daina – apie žmogų, kuris klysta. Taigi, apie kiekvieną iš mūsų, – pasakojo Vaidas. – Kūrinys „Tik žmogus“ gimė labai organiškai, todėl to paties siekėme ir kurdami vaizdo klipą. Nenorėjome užgožti dainos kažkokiais blizgučiais ir specialiaisiais efektais. Siekėme ją papildyti, praturtinti šiltomis spalvomis, kurių gilėjant žiemai jau pradeda trūkti“.

Dainininkui antrina ir kūrinio bendraautorius kompozitorius Vytautas Bikus. „Galbūt įkvėpti rudenį vykusių turo „Coming Home“ koncertų, mes pasirinkome intymų, akustinį dainos skambesį, o kartu ir jai tinkančią vaizdo klipo idėją, – kalbėjo V.Bikus. - Tai šiuo metu nera įprasta šiuolaikinei muzikai, nebent gyvam atlikimui koncerto metu. Tačiau išdrįsome surizikuoti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.