Dainininkė Vasha jubiliejaus proga praeičiai taria „sudie!“

Atlikėja Vasha džiaugiasi atsikračiusi praeities.
Atlikėja Vasha džiaugiasi atsikračiusi praeities.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 6, 2014, 11:25 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:59 PM

Šiandien dvidešimtajį gimtadienį švenčianti atlikėja Vasha nevengia iššūkių ir jubiliejų sutinka itin netradiciškai. Būtent sukaktuvių rytą klausytojams pristatoma naujausia jos daina „Tu - praeitis“.

„Šią dainą studijoje rašėme ir tobulinome beveik tris mėnesius, - paatviravo Vasha. - O tekstas pasakoja ne apie pastaruosius metus – jame telpa netrumpas mano gyvenimo periodas“.

Kad kūrinys suskambėtu taip, kaip norisi, prireikė net trijų prodiuserių darbo. Dainą sukūrė jaunas ir sparčiai populiarėjantis Donatas Džouns, vokalus įrašė Kęstutis Ruzgys, o galutinį suvedimą ir korekcijas padarė legendinis prodiuseris, „Bravo“ statulėlės laureatas Algirdas Drėma. Teksto autorė – Rūta Lukoševičiūtė.

Taip pat atlikėja Vasha savo gerbėjams dovanoja ir keletą naujų fotosesijos akimirkų, kurios buvo fiksuojamos Kaune. Prie jos prisidėjo ir vizažo specialistas Povilas Staliulionis. Fotosesijos metu dainininkė dabinosi „NuNu“ – Simonos Nainės kuriamais rūbais bei mados namų „Inži“ suknelėmis.

Gimtadienį jaunoji dainininkė nusprendė atšvęsti net keliose vietose – su artimiausiais draugais apsilankant grupės SEL koncerte Kaune ir viename Vilniaus naktinių klubų.

Kam šiandien Vasha ištarė „Tu - praeitis“ jau galite pasiklausyti internete, o savaites pradžioje daina pasieks ir radijo stočių klausytojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.