Bilietų į L. Adomaičio koncertus su orkestru beveik neliko

L.Adomaičiui 2014-ieji - itin sėkmingi metai.<br>P.Mantauto nuotr.
L.Adomaičiui 2014-ieji - itin sėkmingi metai.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2014, 12:35 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 5:05 PM

Dainininkui ir muzikos prodiuseriui Linui Adomaičiui šiais metais sėkmė šypsosi nuo ausies ligi ausies. Atlikėjas išleido galingiausią per visą savo muzikinę karjerą albumą „Laiko mašina“. Surengė grandiozinį koncertų turą su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru didžiausiuose šalies miestuose. O į du papildomus koncertus Vilniuje ir Kaune bilietai jau beveik išgraibstyti.

Nė vieno abejingo žiūrovo nepaliekantis Linas scenoje visuomet spinduliuoja pozityvia energija ir muzikiniu profesionalumu. Gal tai ir yra stipriausios atlikėjo savybės? Kita vertus, koncertuose skambančios klausytojų pamėgtos dainos yra dar vienas koziris, kuriuo Linas puikiai naudojasi.

„Bilietų neįmanoma gauti. Kodėl ne arenos? Gal vertėtų Adomaičiui pagalvoti apie didesnes erdves?“ – tai keli Lino muzikos gerbėjų komentarai, į kuriuos muzikantas atsako pakankamai argumentuotai.

„Šių metų sumanymas surengti turą su simfoniniu orkestru turi tam tikras sąlygas ir atlikimo specifiką. Simfoninis orkestras turi būti šalia klausytojo. Jis turi būti juntamas širdimi ir kone pasiekiamas ranka, todėl su kūrybine komanda nusprendėme rengti koncertus kamerinėse salėse iki 1000 vietų. Geriau nuvežti į daugiau miestų, o jei rekės – padaryti pakartotinius koncertus. Šiuo atveju arena tik nutolintų nuo žmonių tą orkestro magiją.“

Toks Lino pasirinkimas išties užbūrė Lietuvą, žmonių atsiliepimai vieningi – tai vienas muzikaliausių šių metų šou. Taigi 5 anšlaginiai koncertai ir 2 pakartotiniai, panašu, palieka Lino muzikos gerbėjus alkanus: Kaune VDU didžioji salė, talpinanti iki 800 žmonių, užpildyta kelios savaitės iki koncerto, tiesa, nuo šiandien į prekybą paleidžiami ir stovimi bilietai. Na, o pakartotinis koncertas Vilniaus kongresų rūmuose taip pat baigia užsipildyti.

Pakartotiniuose koncertuose Linas Adomaitis žada dar daugiau staigmenų. Bus atliekami ir specialiai ruošti dar neskambėję kūriniai. Koncertinio turo organizatoriai nuomoja dar daugiau apšvietimo ir įgarsinimo technikos, o prie profesionalaus 40 muzikantų kolektyvo scenoje jungiasi geras Lino bičiulis Vaidas Baumila bei talentinga dainininkė Dagna.

Primename, kad papildomi du L.Adomaičio ir Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro koncertai vyks gruodžio 15 d. Vilniaus kongresų rūmuose, o gruodžio 17 d. Kaune, VDU didžiojoje salėje.

Dainininko Donato Montvydo nuomonė apie L.Adomaičio koncertus:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.