Seras Paulas McCartney naujame klipe virto holograma

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 8, 2014, 9:18 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 3:54 PM

Britų popscenos veteranas Paulas McCartney ir vėl stebina. Šįkart – itin šiuolaikišku karjeros ėjimu. Buvęs grupės „The Beatles“ narys ne tik įrašė dainą kompiuteriniam žaidimui „Destiny“, tačiau tapo ir futuristinio vaizdo klipo personažu. Klipe, kuriame pagal žaidimo scenarijų vaizduojamas dviešimt aštuntasis šimtmetis, 72-ejų dainininkas pasirodo kaip holograma.

Naujasis P.McCartney kūrinys vadinasi „Hope For The Future“ - tai popdaina su didingu priedainiu, atitinkanti šio vieno žymiausių britų muzikantų stilių.

Tiesa, klipas jau nustebino vyresnius jo gerbėjus. „Betrūksta tik holograminių Johno ir George'o – tada visi galės koncertuoti kartu“, - juokelius apie mirusius „bitlus“ J.Lennoną ir G.Harrisoną feisbuke laido Paulo sekėjai.

Hologramų technologiją šiuo metu atidžiai tyrinėja muzikos verslo atstovai – neabejojama, kad ją pasitelkus vieną dieną bus kuriami koncertiniai šou, kuriuose „atgims“ jau šį pasaulį palikę artistai.

Technologijos – brangios. Tiesa, P.McCartney atveju pasitelkta paprastesnė išeitis – hologramos efektas išgautas kompiuterine animacija.

Naujasis P.McCartney klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.