Reperių karas: Mad Money išvadino Pushą pavyduoliu ir seniu

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2014, 2:31 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:31 PM

Šią savaitę paviešintame Mad Money ir Segreto kūrinyje „Visi skirtingi visi lygūs“ aiškiai pašiepiama vyresnių reperių karta, o visą dainą galima interpretuoti kaip atsaką sostinės repo veteranui Pushui.

Internetinėje erdvėje jau pradėta spėlioti, ar tai reiškia įsiliepsnojusį žodžių karą tarp šių atlikėjų? Ir į ką tai peraugs?

Būtent Pushaz pirmasis paleido akmenį į kauniečių daržą, kartu su Yga & Damany kūrinyje „Nėra vietos senukams“ apdainuodamas „geriausią reperį iš Kauno“. Repo gerbėjai netruko suprasti, kad tai tiesioginė žinutė reperiui Mad Money, kurį Pushaz išvadino „daug šnekančiu klounu“. Ir netgi siūlė šį pamokyti kumščiais, žinoma, panaudodamas grubesnį žodyną.

Mad Money atsakas išsiliejo į dainos „Visi skirtingi visi lygūs“ eilutes.

„Laikas keistis, paklausyk savo grupės dainų“, – į Pushą kreipiasi Mad Money, vadindamas jį pavyduoliu. Vilniečių bandymą konfrontuoti Mad Money vadina „repo senių intrigomis“.

„Kažką sumušti (žodis pakeistas, - red.)? Čia tai pasiekimas!”, – iš Pusho užuominų apie mosikavimą kumščiais juokiasi Mad Money.

„Kaltas gal ne tu, gal vidutinio amžiaus krizė?“, – reziumuoja Kauno reperis.

Dvi aistras keliančios dainos - Yga & Damany su Pushu „Nėra vietos senukams“ ir Mad Money & Segreto „Visi skirtingi visi lygūs“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.