Hiphopo duetas „Dee & Kamy” pristato dainą su Erica Jennings

Kelerius metus tylėję ir begalę valandų įrašų studijoje leidę „Dee & Kamy” griausmingai grįžta su nauju singlu iš netrukus pasirodysiančio albumo. Šviežiausias kūrinys, vainikuotas „Houston” pavadinimu, buvo atliktas kartu su grupės „Skamp“ vokaliste Erica Jennings.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2014, 2:22 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 12:44 PM

Naujoji daina patvirtina faktą, jog Tautmilo Čeidos-Kamy ir Valdo Kazakevičiaus-Dee ilgai brandintas bendras muzikinis albumas netrukus išvys dienos šviesą. Tai jau trečiasis pristatomasis kūrinys iš netrukus pasirodysiančio albumo „Filling The Gap”.

Reperiai džiaugiasi galimybe bendradarbiauti su skirtingų žanrų bei šalių atlikėjais. Prieš tai buvo singlai su viena žaviausių Lietuvos atlikėjų Daiva Starinskaite iš grupės „Keymono” ir Los Andželo hiphopo legenda J-Ro. Savo naujuoju kūriniu „Houston” atlikėjai yra taip pat stipriai patenkinti ir džiaugiasi Ericos talkinimu.

Pastaroji atlikėja negaili teisingų žodžių „Dee & Kamy”. „Su šiuo vyrukų duetu mes dalinamės bendra meile klasikinio skambesio hiphopui. Kamy nepriekaištingai repuoja anglų kalba, kuo šiuo metu Lietuvos hiphopo scenoje praktiškai niekas negali pasigirti. Ir apskritai, dirbant drauge pastebėjau, jog mūsų požiūriai sutampa beveik visais muzikiniais aspektais. Kurti bendrą dainą su „Dee & Kamy” buvo vienas malonumas!” - energingai pritaria charizmatiškoji „Skamp” vokalistė.

Pozityvu pulsuojanti muzikinė linija privers ne vieną klausytoją šyptelėti. Patys autoriai neatskleidžia tematikos ir palieka visą nuostabą auditorijos vertinimui.

Grupės tekstų autorius bei mikrofono virtuozas Tautmilas Čeida-Kamy neslepia, jog po „Dee & Kamy” debiuto Lietuvos muzikinėje scenoje su albumu „Original Taste“, atlikėjai tapo dar labiau savikritiški savo kūrybai.

„Gal net per daug savikritiški. Kuriant albumą darėme daug korekcijų, keitimų. Norėjosi senam mūsų klausytojui sukelti naują nuostabą ir ne mažesnę emociją suteikti pirmą kartą mus girdinčiam”, - atvirauja Kamy.

Duetas yra užtikrintas, jog įgyvendino visus užsibrėžtus naujojo produkto tikslus ir albumas alsuos profesionalumu bei išskirtiniu skambesiu Lietuvos muzikinėje terpėje. Pasiteiravus, kodėl buvo pasirinktas „Filling The Gap” („Užpildant spragą" – liet.) pavadinimas, atlikėjai nepasimeta ir pateikia net kelias priežastis. „Tai tarsi mūsų kelerių metų tylos užpildymas ir taip pat jaučiam, kad yra nemaža spraga seno skambesio hiphopui nūdienoje”, - apie albumo įvardijimą porina Valdas Kazakevičius-Dee.

Naujasis ryžtingojo dueto „Dee & Kamy” singlas su žaviaja E.Jennings pateikiamas klausytojų vertinimui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.