Muzikantų honorarai – likimo nuskriaustiems vaikams

Jau rytoj, gruodžio 12 dieną, klubinės muzikos gerbėjų laukia tradicinis, „Išsipildymo akcijos“ įkvėptas, vakarėlis „The DJ‘s 2014“. Šokių muzikos hitų radijas „Power Hit Radio“ ir Modessthe Sound geriausius klubinės muzikos atlikėjus ir didžėjus suburs jau trečiąjį kartą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2014, 10:38 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 10:53 AM

„The DJ‘s“ renginio organizatoriai penktadienį kviečia į naktinį klubą „Grand Club Lietuva“. Kilnaus tikslo suvienyti klubinės muzikos atlikėjai kūrinius atliks gyvai. Muzikantai atsisakė savo honorarų – visi drauge jie sukurs gražiausią metų klubinį renginį, įvykdydami kilnią misiją. Prie projekto prisidės ir didžėjai, ir visi, kurie apsilankys „The DJ‘s 2014“ renginyje, nes visos lėšos, surinktos už bilietus, bus skiriamos „Išsipildymo akcijai“.

Penktadienį „The DJ‘s“ publikos laukia šiemet debiutavęs „Aka“, populiarusis duetas „Dapa Deep“ kartu su vokaliste Monika M, dainininkas Soliaris, „Power Hit Radio“ laidos „Artas Clubbing“ vedėjas Artas, „Power Partyzone“ rezidentai „Deep Down“, Janler bei pats Modessthe Sound. Pasirodys ir lietuvių „Meska Music“ atstovai Paul Monroe bei Saxtone, taip pat – agentūros „Roayl Talent Management“ šokėjai.

Vakarėlio organizatorius Modestas Žilionis, žinomas „Modessthe Sound“ vardu, sakė, kad „The DJ‘s 2014“ renginyje pasirodysiančių atlikėjų sąrašas, kaip visada, ilgas: „Juos atrenku atsižvelgdamas į populiarumą, į tai, ar jų kūrinius dažnai girdime „Power Hit Radio“ radijo stoties eteryje – daugelis penktadienio vakaro svečių yra ne kartą su savo kūriniais patekę į „Power Top 15“.“

TV3 ir SEB bankas „Išsipildymo akciją“ organizuoja jau 12 metų. Akcijos įkvėpti klubinės kultūros atstovai vakarėlį „DJ‘s“, skirtą padėti likimo nuskriaustiems vaikams, rengia jau trečius metus iš eilės. Pirmuose dviejuose vakarėliuose apsilankę melomanai paaukojo per 7000 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.