Atšaukti Boriso Moisejevo koncertai Lietuvoje

Lietuvos publika nesulauks ekstravagantiškojo Rusijos atlikėjo Boriso Moisejevo, kuris antradienį ir trečiadienį turėjo surengti du šou Lietuvoje. Koncertai Vilniaus „Siemens“ ir Klaipėdos „Švyturio“ arenose atšaukti – tai patvirtino šių arenų atstovai.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Dec 16, 2014, 11:05 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 2:13 AM

Prieš keletą dešimtmečių Kaune gyvenęs, o vėliau Lietuvoje ne sykį koncertavęs žinomas Rusijos dainininkas ir šokėjas šįkart ketino pristatyti šou, skirtą savo jubiliejui. Šįmet B.Moisejevui sukako 60 metų.

Buvo žadamas įspūdingas šou, tačiau antradienį paaiškėjo, kad koncertas šį vakarą Vilniuje neįvyks. Nebus jo ir Klaipėdoje, kur Borisas ketino koncertuoti trečiadienį.

„Kad nebus koncerto, iš jo organizatorių „Muzikos industrija“ sužinojome tik pirmadienio vakarą. Iš esmės – paskutinę akimirką“, – sakė „Siemens“ arenos vadovas Juras Vėželis.

Su koncerto rengėju susisiekti nepavyko, tačiau pramogų verslo užkulisiuose kalbama, kad B.Moisejevo koncertas atšauktas dėl finansinių priežasčių. Gruodį vykstant daugybei įvairių renginių į Rusijos žvaigždės koncertą neparduota pakankamai bilietų.

Tai – ne pirma užsienio žvaigždė, kurios pasirodymai Lietuvoje šį mėnesį atšaukti. Neatvyks ir keliose Lietuvos arenose šou surengti ketinęs šveicarų magas Peteris Marvey.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.