Linas Adomaitis su orkestru antrą kartą pavergė Kauno publiką

Atlikėjas Linas Adomaitis trečiadienio vakarą jau antrą kartą

L.Adomaičio koncerto akimirka Kaune.<br>M.Patašiaus nuotr.
L.Adomaičio koncerto akimirka Kaune.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Dec 17, 2014, 10:39 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 10:51 PM

Po puikaus pasirodymo pirmadienį Vilniaus kongresų rūmuose L.Adomaitis po poros dienų gimtajame mieste surengė anšlaginį koncertą su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru.

Į pirmąjį tokį L.Adomaičio koncertą, kuris vyko spalio 9-ąją Kauno valstybinėje filharmonijoje, dainininko gerbėjai netilpo, todėl kauniečiams šįkart Vytauto Didžiojo universiteto didžiojoje salėje teko rengti dar vieną pasirodymą.

Koncerto salė, talpinanti iki 800 žmonių, buvo užpildyta likus kelioms savaitėms iki pasirodymo. Vėliau į prekybą buvo paleisti ir stovimi bilietai. Dalis dainininko kūrybos gerbėjų dalyvavo ir pirmajame, ir antrajame L.Adomaičio pasirodyme.

Naują albumą „Laiko mašina“ rudenį išleidęs L.Adomaitis, kaip ir ankstesniuose koncertuose žiūrovus pamalonino nepriekaištinga garso kokybe, muzikos atlikimo profesionalumu, įspūdingomis aranžuotėmis ir stipriu repertuaru.

Scenoje drauge su L.Adomaičiu muzikavo per 40 profesionalų. Atlikėjas ir šįkart pakvietė gausų būrį svečių.

Kartu su Linu scenoje pasirodė dainininkai Vaidas Baumila, Monika Linkytė, Dagna Kondratavičiūtė, akordeonininkas Martynas Levickis.

Pakartotiniame koncerte atlikėjas publikai pateikė ir daugiau staigmenų. Klausytojai išgirdo specialiai ruoštus dar neskambėjusius kūrinius. Koncertinio turo organizatoriai išnuomojo dar daugiau apšvietimo ir įgarsinimo technikos.

Koncerte buvo galima su L.Adomaičiu keliauti laiku per įvairius jo muzikavimo laikmečius. Daugelį tarptautinių festivalių apdovanojimų pelnęs dainininkas, pritariant simfoniniam orkestrui atliko ne tik naujus, bet ir daugeliui puikiai žinomus kūrinius „Mamai“, „Lauko vidury“, „Aš pavydžiu sau“, „Žalioj tyloj", „Ji mano".

Šis koncertas – paskutinis iš L.Adomaičio turo po Lietuvą. Nuo spalio atlikėjas surengė septynis pasirodymus – penkis numatytus iš anksto ir du pakartotinius – Vilniuje bei Kaune.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.