Monika Linkytė apsisprendė: dalyvaus „Eurovizijos“ atrankoje

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Dec 17, 2014, 7:43 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 11:02 PM

Lietuva ruošiasi naujam „Eurovizijos“ karštinės sezonui – ketvirtadienį bus nufilmuotos pirmosios atrankos į šį konkursą laidos. Artėjant filmavimui, vis daugiau atlikėjų atverčia kortas – paaiškėjo, kad dėl kelialapio į „Euroviziją“ rungsis ir Monika Linkytė.

Kad bandys patekti į „Euroviziją“, anksčiau yra prasitarę Edgaras Lubys, Mia, Vaidas Baumila, Neringa Šiaudikytė, Liepa Mondeikaitė.

M.Linkytė „Eurovizijos“ atrankoje dalyvaus penktus metus iš eilės. Iš viso tai bus šeštasis jos bandymas patekti į šį konkursą.

„Šįmet mane paskatino draugai. Turiu dainą „Skęstu“, kuriai neseniai nufilmavome vaizdo klipą. Man pačiai ji atrodo pavykusi, bet labai patiko ir bičiuliams. Jie ir privertė susimąstyti, kad galėčiau išmėginti jėgas dar kartą“, - sakė M.Linkytė, pati parašiusi dainos žodžius. Muziką kartu su ja kūrė žinomi elektroninės muzikos prodiuseriai Leonas Somovas ir Linas Strockis.

Dainininkė konkurso atrankoje pristatys anglišką šio kūrinio variantą.

„Man patinka lietuviškas dainos variantas, bet „Eurovizijoje“ tai tikriausiai būtų šiokia tokia kliūtis“, - svarstė Monika.

LRT „Eurovizijos“ atranką rodys nuo pirmojo sausio savaitgalio. Šiuo metu Monika dalyvauja ir TV3 šou „Šok su manimi“.

„Darbo bus daug, bet kai darai tai, kas patinka, visur suspėsi“, - neabejojo dainininkė.

Šiuo metu pirmąjį solinį albumą kurianti atlikėja šią vasarą jau nuskynė vieną apdovanojimą – Alos Pugačiovos simpatijų prizą Jūrmaloje vykusiame konkurse „Novaja volna“.

„Neinu į atranką su mintimi, kad būtinai privalau laimėti. Einu, kad tapčiau šios atrankos rekordininke, - kvatojosi Monika. - O jei rimtai, su šia daina jaučiuosi gerai".

Dainą „Skęstu“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.