Kalėdiniame koncerte J. Šeduikytė atskleis keturias savo puses

Dainininkė Jurga, nuolat sugebanti nustebinti savo klausytojus vis kitomis kūrybos spalvomis, Kalėdas pasitiks išskaidžiusi save į keturias skirtingas asmenybes. Prabėgančius metus ji užbaigs ne tik ieškodama atsakymų vidinėse gelmėse, bet ir džiugiai šėliodama su savo gerbėjais.

J.Šeduikytė kviečia Kalėdas sutikti kitaip.<br>„StepDraw" nuotr.
J.Šeduikytė kviečia Kalėdas sutikti kitaip.<br>„StepDraw" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-19 10:14, atnaujinta 2018-01-18 20:34

Šį šeštadienį, gruodžio 20 d., Jurga rengia specialų koncertą sostinės Kongresų rūmuose. Jo programoje skambės tai, kas padės sukurti tikrą šventę ir sielai, ir ausims, ir akims.

„Prieš Kalėdas visada norisi džiuginti kitus ir save švara - vidine sielos ramybe, ateinančia iš išorinės, kai užbaigi visus metus darytus darbus. Todėl šiame kalėdiniame koncerte stengsiuosi atskleisti keturias skirtingas savo puses“, - šypsodamasi žada Jurga.

Scenoje ji bus šėliojanti, liaudies muzikos įkvėpta, teatrališkai liūdna ir tokia, kokią gerbėjai ją puikiai prisimena iš „Aukso pievos”.

„Šiuose skirtinguose paveiksluose ne tik ieškojau naujų savo spalvų, bet ir kiekvienos dainos unikalaus skambesio. Kai kurios jų suskambo daugiau balsų, kai kurios vienišai paliktos aidėti kuo tuštesnėje erdvėje, kitos įtraukia į išprotėjusią šėlionę, kuriamą patikrintos ir profesionalios kūrybinės komandos, - pasakoja romantiškai į švenčių laukimą panėrusi atlikėja. - Siekiau, kad nauja, dar negirdėta mano programa „Jurga Kitaip“ ir man, ir klausytojui būtų tarsi kelionė į savo vidų, į laisvę ir džiaugsmą, kurio taip norisi gyvenime, ypač dabar, per Kalėdas. Susikurkime šventę kartu.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.