Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

M. Mansono klipe – viską ryjantis vamzdis ir moteris be spenelių

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2014, 7:33 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 6:28 PM

Amerikiečių dainininkas Marilyn Mansonas vėl šokiruoja. Penktadienį 45-erių atlikėjas pristatė naują vaizdo klipą „Deep Six“, kurį drąsiai galima žymėti ženklu „N-18“.

Anksčiau savo klipuose orgijas ir vaizdus iš kapinių rodyti mėgęs muzikantas šįkart eina kitu keliu. Naująją dainą „Deep Six“ pristato minimalistinis klipas su kompiuteriniais efektais, sukurtas žinomo vaizdo menininko Barto Hesso.

Pagrindiniai klipo veikėjai – pats M.Mansonas ir nuoga moteris, kuri, pasistengus vaizdo efektų specialistams, klipe neturi spenelių. Taip pat – besiraitantis juodas viską ryjantis vamzdis, galiausiai išlendantis iš rokerio burnos. Užuominos į seksą – akivaizdžios.

B.Hessas anksčiau yra sukūręs kostiumą dainininkės Lady Gagos klipui „Born This Way“. M.Mansono klipas „Deep Six“ reklamuoja būsimąjį jo albumą „The Pale Emperor“, kuris pasirodys sausio pabaigoje.

Pristatydamas šį albumą, M.Mansonas vyks į pasaulinį koncertų turą. Beje, muzikantas du sykius yra koncertavęs ir Lietuvoje.

Klipas „Deep Six“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.