Naujame Ironvyto Pro klipe - M. Repšys ir žinomi sportininkai

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-22 11:20, atnaujinta 2018-01-18 15:08

Paprastai atlikėjai tokiu metų laiku pristato ramius, šventinius kūrinius, o štai reperis Ironvytas Pro kaip visada laužo standartus ir pristato naują, bene didžiausią energijos užtaisą turintį kūrinį „Welcome to City sound“.

„Galbūt tikintieji sakys - bedievis, juk adventas, ką jis sau leidžia. O aš manau, kad toks kūrinys suteiks energijos pervargusiems nuo dovanų paieškų piliečiams“, – juokėsi reperis. - Šis kūrinys susijęs su šventėmis, tačiau tikrai ne su Kalėdomis ar Naujaisiais metais. Reikia džiaugtis kiekviena diena, atsipalaiduoti ir iš savęs išleistį žvėrį – švęskime tada, kada mums patinka ir kur patinka".

Galima pastebėti, kad šis kūrinys skiriasi nuo prieš tai visuomenei pristatytų dainų, tokių kaip „Svajonės“, „Aukščiau“, „Nebegalvok“. Skiriasi tiek muzikiniu stiliumi, tiek teksto prasme.

„Šis kūrinys neneša kažkokios repui būdingos užslėptos žinutės, tiesiog „tūsinom“ studijoj ir jis gimė. Po kurio laiko bičiulio, operatoriaus Vilmanto Grubio paskatintas nusprendžiau, jog reikia pasidaryti dar vieną gerą vakarą studijoje ir tai įamžinti vaizdo klipe", - apie kūrinio ir vaizdo klipo atsiradimą pasakojo atlikėjas.

Be Ironvyto Pro „Welcome to City Sound“ vaizdo klipe gera nuotaika dalinasi vienas geriausių Baltijos šalių BMX dviračių sporto atstovas Davidas Budko, daugkartinis Lietuvos bei užsienių šalių gimnastikos čempionas Tomas Serovas, teatro bei kino aktorius Marius Repšys.

„Jau tradicija tapo mano klipuose matyti žinomus žmones ir daug pasiekusius sportininkus“, – juokėsi Ironvytas. - Taip nutinka natūraliai: pasikvieti bičiulius gerai praleisti laiką ir štai jie jau klipe. Man labai džiugu, kad galiu parodyti, jog repo muzikos klausosi ne tik vaikai ar gatvėse besitrinantys paaugliai. Repas jau senai skamba ne tik gatvėse, bet ir biuruose, sporto treniruotėse ar aktorių ausinukuose, besikaupiant pasirodymui“.

Naujasis reperio klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.