Atlikėja J. Pranevič-Catrinah gerbėjams pristato kalėdinę dainą

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 24, 2014, 12:15 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 9:05 AM

Šįmet daina „You need a friend“ išgarsėjusi jauna atlikėja Catrinah artėjančių švenčių proga savo klausytojams dovanoja dar vieną kūrinį ir siunčia šilčiausius sveikinimus bei karštai linki kiekvienam sutikti savąjį Kalėdų senelį.

Naująją dainą „Christmas Carol“ Catrinah slapyvardžiu prisidengusi Jekaterina Pranevič įrašė kartu su savo mažųjų mokinių choru. O ir „dovana“ kūrinys pavadintas ne šiaip sau – visi norintys jį gali nemokamai parsisiųsti atlikėjos socialinio tinklo paskyroje.

„Artėjant Šv. Kalėdoms norisi gerumu ir šiluma užkrėsti viską, kas aplink. Norisi pasaulį bent trumpam paversti dideliais ir jaukiais visų namais“, – kalbėjo Catrinah.

„Artėjant tokioms taurioms, jaukioms bei nuoširdžiam gerumui įkvepiančioms šventėms kyla nenumaldomas noras dalintis. Norisi duoti ir nelaukti nieko atgal, dovanoti, stebinti ir visaip kitaip prisidėti kuriant šilumą, darną bei gerą nuotaiką. Muzika man suteikia puikią galimybę savo jausmais ir norais pasidalinti ne tik su keliais žmonėmis, o su visa jų minia, todėl būtent per muziką ir siunčiu nuoširdžiausius savo palinkėjimus artimiesiems ir tiems, kuriems šiuo švenčių laikotarpiu to artumo itin trūksta“, - pridūrė dainininkė.

Jos įrašyta Kalėdų daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.