Šventiniu D. Montvydo koncertu Vilniuje mėgavosi ir jo dukrelė

Dainininkas Donatas Montvydas antrąjį Kalėdų vakarą šventė ne tik su artimaisiais, bet ir su tūkstančiu gerbėjų. Vilniaus „Forum Palace“ rūmuose atlikėjas surengė gastrolių „Noriu, kad būtum mano“ koncertą.

Koncerto akimirka.<br>Montažas
Koncerto akimirka.<br>Montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Dec 26, 2014, 7:49 PM, atnaujinta Jan 18, 2018, 5:08 AM

Rudenį akustinio skambesio minialbumą „Tik tau vienai“ išleidęs dainininkas įgyvendino savo norą – aštuoniuose Lietuvos miestuose surengė koncertus su gyvai grojančia muzikantų grupe.

Į daugumą jų buvo išpirkti visi bilietai. Panašiai nutiko ir Vilniuje – likus dienai iki koncerto, į prekybą buvo paleisti papildomi šimtas bilietų.

„Jei žmonės nebūtų atėję, tai nebūtų tragedija man, bet būčiau sukęs galvą, ką darau neteisingai. Tiesą sakant, aš niekada nesidomiu skaičiais, net jei būtų tik 30 žmonių, vis tiek dainuočiau. Bet žmonės atėjo, pasirinko švenčių vakarą praleisti su manimi, dėl to man labai smagu.

Smagu dar ir todėl, kad pasiekiau etapą, kai nebereikia dainuoti svetimų dainų. Programai pakanka savų kūrinių. Tai visada buvo mano noras ir ambicija. Pirmojoje koncerto dalyje apskritai skamba dainos, kurių net negalėjote išgirsti per radiją – iš mano vaikystės, paauglystės, mokyklos aktų salės.

Be to, šį kartą visas dėmesys – muzikai, gyvam skambesiui. Nėra jokio šou, bet yra jaukus koncertas, labai tinkamas Kalėdoms. Tik jokių kalėdinių dainų nebus, nes jų ir taip aplink daug skamba“, - juokėsi D.Montvydas.

Kitais metais jis žada tęsti šį turą – dainuoti Panevėžyje, Šiauliuose ir dar keliuose dar neaplankytuose miestuose.

Šįmet švenčių laikotarpis jam – kupinas darbų. Kalėdų vakarą Donatas su Linu Adomaičiu koncertavo Kaune, o paskutinę metų dieną surengs net tris koncertus pajūryje.

„Kartais taip pagalvoju – gal per Kalėdas būtų linksmiau ramiai su šeima pabūti, penkis mandarinus suvalgyti. Bet juk muzika – tai, ko visą gyvenimą siekiau. Kurti ir dainuoti su gyvai grojančia grupe man yra muzikinis orgazmas. Jaučiu tam didžiulę aistrą“, - tikino D.Montvydas.

Per šiuos dvylika mėnesių jis išleido du labai skirtingus albumus – šokių muzikos skambesio „Norim dar“ ir akustinį „Tik tau vienai“. Kitais metais, gali būti, dainininkas nustebins dar vienu posūkiu, bet apie tai kalbėti kol kas anksti.

Penktadienio vakaras Donatui buvo svarbus dėl dar vienos priežasties – į koncertą susirinko visa jo šeima ir bičiuliai iš Rytų kovos meno niatnamo treniruočių.

Koncerto klausėsi ir jo dukrelė Adelė, gimusi pernai spalį.

„Jai jau laikas koncertuose lankytis. O šiaip smagu, vien giminaičių – apie trisdešimt. Visa ložė jiems rezervuota.

Jie susirinko ir man pasakė taip – kadangi vasarą kaime aš nepjaunu žolės, turiu parūpinti trisdešimt kvietimų. Sutikau nesiginčydamas“, - kvatojosi dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.