Lietuvos hiphopo apdovanojimai šįsyk bus dalijami Vilniuje

Nauji metai - nauji nuopelnai. Po kalėdinio šurmulio muzikos pasaulis skuba išsidalinti statulėles. Taip jau antrus metus bus ir pakilimą Lietuvoje išgyvenančioje hiphopo kultūroje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 29, 2014, 11:28 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 1:35 AM

Nuo mokyklos grindinio iki didžiųjų Lietuvos scenų pakilę reperiai statulėles išsidalins devyniose kategorijose. Ceremonija vyks jau sausio 16 dieną menų fabrike „Loftas“, Vilniuje. Prieš metus ji buvo surengta Kaune.

Kartu su nominuotais atlikėjais į seną užlips visi geriausi Lietuvos hiphopo muzikos atstovai, iš viso – devyniolika. Tai ne tik svarbiausias kultūros įvykis metuose, bet ir vienas didžiausių metų koncertų.

Tarp koncertuojančių – tik ką pristatę naują albumą „G & G Sindikatas“, specialiai renginiui iš užsienio grįžtantys „Despotin Fam“, neseniai turą po Lietuvą baigę Lilas ir Innomine, prieš metus geriausios grupės nominaciją laimėję „Tie Geresni“ ir dar penkiolika kitų.

Už nuopelnus kultūrai statulėlės bus išdalintos skirtingose kategorijose: geriausia grupė, geriausias MC (solo atlikėjas), geriausias albumas, geriausias renginys, geriausia daina, geriausias prodiuseris. Taip pat atsiras trys naujos kategorijos: geriausias naujokas, geriausias DJ (didžėjus) ir už nuopelnus gatvės šokių kultūrai.

„Kaip ir prieš metus, nebandom konkuruoti su jokiais kitais apdovanojimais, nereiškiam ambicijų tapti super prabangiu renginiu. Taip yra mūsų pačių metinis susibūrimas. Hiphopo kultūra gerokai suaugo, visi dirba savo darbus ir retai turi galimybę būti vienoje vietoje. Vienaip ar kitaip, tai itin svarbu aktyviai koncertuojančioms grupėms, geras postūmis kurti, judėti į priekį“ – komentuoja renginio organizatoriai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.